VIDEO | Cu zeci de suruburi la solduri si condamnat la o viata in carje. Asa s-a trezit un barbat din Bistrita pe patul de spital!

Totul s-a petrecut dupa ce a lesinat din cauza unei crize de diabet.

C.I.P., miercuri 17 aprilie 2019 , 17:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Omul e convins ca fracturile grave pe care le-a dobandit peste noapte sunt provocate de medici, care l-ar fi scapat de pe targa in timp ce il transportau la urgente.

Petre Bigea depinde numai de carje atunci cand iese din casa. Nu vreo boala l-a rapus, ci niste medici care l-ar fi scapat de pe targa, acuza el.

Citeste si: Ursii au inceput sa faca ravagii in localitatile de munte! Devasteaza masini si ameninta viata locuitorilor!

Totul a inceput intr-o dupa amiaza, cand barbatul a facut o criza de diabet la volan.  De acolo, tot ce mai stie e ca s-a trezit aproape paralizat de la brau in jos, fara ca medicii sa-i poata oferi o explicatie logica.

Oasele i s-au sfaramat atat de tare batranului, incat fiul si nepoata lui l-au transferat de urgenta la un spital din Austria, unde medicii au constatat fracturi multiple.
A avut nevoie de zeci de suruburi si de o rotula de titan ca sa poata merge din nou.

Pana si specialistii din Austria au ramas uimiti de gravitatea fracturilor.

Citeste si: Un copil mort a înviat după 24 de ore. Doctorul l-a ascultat pe Sfântul Arsenie, care i-a spus ce să facă

Rudele batranului incearca acum sa-i faca dreptate in instanta si au dat spitalul din Bistrita in judecata.

Echipajul SMURD a fost deja anchetat de parchetul militar, dar s-a concluzionat ca greseala ireparabila nu s-a produs la ei.

De-a lungul ultimilor trei ani, batranul a avut nevoie de mai multe operatii la sold, care i-au adus un grad de handicap de 80 la suta.

Te-ar putea interesa si