Culiță a făcut declarații inedite despre accidentul rutier care putea să aibă consecințe tragice. El a povestit că a fost victima unui accident în anul 2012, când a adormit la volan. El și frații lui se întorceau de la mare. Cântărețul a vorbit despre această experiență neplăcută în cadrul unei emisiuniu televizate.

Citeste si: Cum a slăbit Roxana Nemeș peste 15 kilograme. Ce dietă a urmat Faimoasa din emisiunea Survivor România 2021

„Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav…”, a declarat Culiță.

Momente de cumpănă pentru Culiță de la Survivor România

Culiță a povestit că acele momente au fost foarte neplăcute pentru el și frații lui. „Am avut un accident, nu multă lume știe, un accident foarte grav, în 2012. Eu și toti frații mei, veneam cu mașina de la mare și am adormit la volan aproape de casă și am făcut mașina praf și noi am ajuns toți la spital, picioare rupte, mâini rupte, bazinul fisurat.

Vreau să spun că ea (Daniela) a fost printre singurii oameni care au venit la noi la spital. A fost urât atunci, mama s-a speriat de moarte săraca.” a mai afirmat artistul, conform wowbiz.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Citeste si: În această, la “Survivor România”, se dispută Jocul pentru recompensa aleasă de public

culiț sterp accident rutier
Culiță Sterp de la Survivor.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador sau Culiță Sterp?! Pe cine susține Ella de la „Puterea Dragostei”?

Atunci, mama lui Culiță Sterp s-a speriat de moarte. Geta a trecut prin clipe de nedescris. De atunci, Culiță Sterp a devenit un șofer mai responsabil.

Citeste si: Culiță Sterp și frații lui au văzut moartea cu ochii! Dezvăluiri terifiante făcute de artist: ”Am adormit la volan, am ajuns toți la spital”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si