Culiță Sterp, supărat după lansarea ultimei piese: ”Cineva s-a ocupat s-o scoată din trending, pentru că mai sunt și oameni răi pe lume!”

Frații Sterp acuză o conspirație după ce piesa lansată de ei acum două zile a dispărut din trending pe Youtube.

Petru Luca, miercuri 23 septembrie 2020 , 17:03

Frații Sterp
Iancu și Culiță Sterp au succes în muzică
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Culiță Sterp acuză o conspirație după ce piesa lansată acum două zile a dispărut din trending pe Youtube. Interpretată în formula Culiță Sterp, Iancu Sterp și Costi, melodia ”Sărutările tale” a prins foarte bine la public și a strâns, după lansarea de pe 21 septembrie, aproape 700.000 de vizualizări pe Youtube, dar Culiță a ținut să precizeze câteva lucruri: 

”Piesa trebuia sa fie in top 5 Youtube , cineva s-a ocupat să o scoată din Trending, pentru că mai sunt și oameni răi pe lume, nu toți sunt ca noi, așadar avem nevoie de #distribuirile voastre să o băgăm înapoi! Mulțumim mult!”, a notat acum câteva minute Culiță Sterp. 

Frații Sterp, cariere trase la indigo: soliștii Culiță și Iancu au fost amândoi la ”Puterea dragostei”

Culiță Sterp s-a afirmat inițial în rolul concurentului de la ”Puterea dragostei”, apoi ca solist vocal de muzică de petrecere. Acum doi ani, Culiță Sterp s-a căsătorit cu solista Carmen de la Sălciua, de care a divorțat repede,  concentrându-se apoi pe cariera artistică. Și fratele lui mai mic, Iancu, a urmat cam același traseu. Și Iancu a făcut senzație la ”Puterea dragostei”, dar apoi a acceptat provocarea Survivor, ocupând locul 3 în clasamentul final al competiției desfășurată în Republica Dominicană și difuzată numai la Kanal D. La întoarcerea în țară, Iancu s-a apucat și el de cântat, împreună cu fratele lui mai mare. 

Sterp
Frații Sterp au dat lovitura împreună cu Costi

Citeste si: Iancu de la „Puterea Dragostei”, implicat într-un accident rutier chiar în apropiere de casa lui

Sora celor doi, Geta, care mult timp a vândut brânză la magazinul familiei din piața orașului Hațeg, s-a decis să intre în politică, așa că și-a anunțat candidatura la funcția de consilier local al comunei General Berthelot (județul Hunedoara). Geta are 23 de ani, a absolvit colegiul național I.C. Brătianu din Hațeg și de curând și-a reluat studiile universitare, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, secția Silvicultură. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si