Cum a aflat mama Ilenei Ciuculete de moartea lui Cornel Galeș! Bătrâna de 88 de ani era supărată pe fostul său ginere

Mama Ilenei Ciuculete a aflat de moartea fostului său ginere chiar de la fiul său, bătrâna de 88 de ani locuind la fratele cântăreței.

Author: C.L. marți 03 decembrie 2019 , 21:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După moartea Ilenei Ciuculete, Aurel, fratele acesteia, a rămas să aibă grijă de mama lor, bătrâna de 88 de ani fiind distrusă de dispariția fiicei sale. Bătrâna a venit în martie 2017 la București pentru a-și conduce fiica pe ultimul drum. Apoi, mama Ilenei Ciuculete, bolnavă de inimă și operate de colon, s-a întors acasă, în Gubacea, satul natal al familiei, unde i-a ridicat un adevărat altar fiicei sale.

În Gubacea, Ileana Ciuculete a avut parte de toate pomenirile tradiționale ortodoxe, facute atât de mama cât și de fratele Aurel. După un mega scandal pe avere cu familia Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș nu a mai luat legătura cu rudele de la Craiova. Atât băieții cât și fratele Ilenei Ciuculete aflând vești despre Cornel Galeș din presă sau de la cunoștințe.

Duminică după-amiază au aflat și ei despre moartea lui Cornel Galeș într-un accident de circulație în Spania. Așa a aflat și mama Ilenei Ciuculete. ”Mama e la mine acum. Din noiembrie până în martie stă la mine, se mai duce pe acasă pe la dumneaei doar ca să mai vadă de unele, de altele. I-am spus că a murit Cornel Galeș. A spus ”Dumnezeu să-l ierte!”, a afirmat fratele Ilenei Ciuculete.

Mama Ilenei Ciuculete a fost supărată pe Cornel Galeș că nu i-a spus că fiica ei e bolnavă ”E durere și supărare”

La ceva timp după moartea Ilenei Ciuculete a vorbit despre supărarea care o va măcina toată viața.

”A fost cea mai mare durere. Cât oi fi, cât oi duce, aș vrea să mă întâlnesc cu ea. Cornel nu a vrut să-mi spună și mie că ea era bolnavă. Mi-a zis doar că Zânica a avut niște perfuzii. Trebuia să se gândească: sunt mama ei, trebuia să îmi zică, el știa că o să moară. Nu m-a sunat niciodată. Sunt supărată pe Cornel. E durere și supărare. Trebuia să-mi fi spus să fiu și eu alături de ea. Mă duceam acolo, stăteam și eu în spital lângă ea, după ce trecea comisia de doctori. Avea mașină să mă ducă și pe mine și să mă întoarcă înapoi. Nu a făcut așa. Nu s-a gândit la durerea pe care am avut-o și o am și o suport până oi mai fi”, a spus bătrâna de 88 de ani. 

Cornel Galeș a murit fără a se fi împăcat cu familia Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie 2017 la vârsta de 64 de ani. La scurt timp după înmormântarea cântăreței de muzică populară, între rudele acesteia și fostul ei soț a început scandalul pe moștenirea artistei. Războiul dintre Cornel Galeș și băieții Ilenei Ciuculete s-a tranșat până la urmă în justiție, iar acum s-a încheiat prin moartea celui care a fost soțul artistei, în urmă cu trei zile, într-un accident rutier în Spania.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si