Cum arăta Alina Pană pe când nu visa să facă istorie la Exatlon! Focoasa Războinică e de nerecunoscut

Alina Pană, Războinica sexy a primului sezon al Exatlon România, a publicat o serie de fotografii în care este chiar greu de recunoscut.

Author: Calin Perian sâmbătă 16 februarie 2019 , 18:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai exact, pe când avea jumătate din vârsta pe care o are acum, Alina Pană părea să îşi dorească o caeieră de fotomodel. Din acest motiv, a şi pozat în consecinţă...

Frumuşică din cale afară, dar greu de recunoscut, în fotografiile din adolescenţă, Alina Pană miza pe inconeţa ei, dezvăluind mult mai puţin din corpul care a făpcut, de-a lungul

emisiunii Exatlon, dar şi după, furori în rândul bărbaţilor. Punându-şi în valoare ochii şi părul blond, Alina Pană zâmbea timid spre aparatul de fotografiat, parcă anunţându-şi viitorul în lumea bombelor sexy.
Mai mult, pe atunci părea să nu fie vreo împătimită a sălilor de sport, pasiunea pentru fitness dezvoltându-se ani mai târziu, pe când, plecată în Cipru, Alina Pană câştiga concursuri după concursuri în acest domeniu.

Ce trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească pe Alina Pană de la Exatlon?

Nu mai sunt la vârstă la care, dacă cineva mă abordează, să îmi şi dedic timpul pentru el, să ne vedem. Am fost abordată, e adevărat, de mai mulţi bărbaţi cunoscuţi, dar nu sunt chiar aşa uşor de impresionat şi nu ne-am văzut.

M-am mai documentat şi eu pe internet (rade, n. red.), dar am spus "pas" la fiecare invitaţie”, ne-a recunoscut, acum ceva vreme, Alina Pană. Şi, când vine vorba de bărbatul ideal, frumoasă Alina Pană devine… pretenţioasă. Iar asta pentru că bărbatul care o vrea alături de el trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. “În primul rând, un bărbat care vrea să fie lângă mine trebuie să mă respecte. Şi, important din cale afară, să mă facă să îl respect. Adică, să fie un om cu care să am ce discuta, să nu mă plictisesc. Apoi, trebuie să aibă simţul umorului, să fie spontan şi să fie şi, cât de cât, arătos. Apoi, iar asta contează, să fie inspirat, să înţeleagă ce îmi doresc. Şi să fie stabil emoţional, pe mine nu mă interesează relaţiile care să nu fie serioase”, a spus, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro, Alina Pană.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si