Cum arata Spitalul Judetean din Bistrita. Modernizarea lui a durat 10 ani!

Pentru cei care si-au pierdut speranta si increderea in sistemul nostru de sanatate, astazi, va prezentam cum arata Spitalul Judetean din Bistrita.

Simona Alexa, luni 19 februarie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cand privesc pentru prima oara aceste imagini si descopera cum arata Spitalul Judetean din Bistrita, multi spun ca fotografiile nu sunt reale, ci au fost realizate intr-un spital privat. Ei bine, nu! Pozele au fost facute, anul trecut, in Romania si in sistemul de Stat, in incinta Spitalul Judetean din Bistrita.

 

Modernizarea unitatii medicale de 5 stele a fost posibila datorita finantari de milioane de euro de la elvetieni, Banca Mondiala, cu ajutorul fondurilor europene, bugetului de stat si sprijin primit din partea bugetului judetului. Ele au durat aproximativ 9-10 ani.

Atat exteriorul, cat si interiorul spitalului au fost refacute in intregime, de la saloanele pacientilor, salile de operatii, bucatarie, holuri si toaletele pacientilor, totul arata identic cu cele existente in hotelurile de 5 stele.

Cum arata Spitalul Judetean din Bistrita. O internauta a impartasit cu prietenii ei imaginidin interior!

“Ce vedeti voi aici sunt imagini din Spitalul Judetean Bistrita, cum este unul in fiecare judeţ, dar sigur nu arata asa. Al nostru e, probabil, cel mai misto din tara. Teoretic, acum 9-10 ani cand a inceput modernizarea toate spitalele au avut aceleasi sanse la finantare, n-om fi fost noi mai cu mot ca altii.

Ma gandeam zilele trecute, vazand scandaluri pe la spitale mari din tara, ce a facut diferenta intre noi si altii. De ce noi dupa 10 ani avem spitalul asta si altii au aceleasi spitale ponosite si numai scandaluri, anchete? Simplu. Noi nu am avut anchete. S-au anuntat investitii, s-au facut, le-am vazut, s-au dat banii si am vazut pe ce, n-au fost semne de intrebare. Au fost finantari de milioane de euro in anii astia de la elvetieni, Banca Mondiala, fonduri europene, bugetul de stat, bugetul judetului. Si a iesit un spital de 5 stele.

Ce voiam eu sa zic, ca se vede acolo unde au mers banii statului sau din finantari cu adevarat in lucrari si modernizare. Unde vezi numai ca se dau banii si investitiile se mimeaza apare intai scandalul, mai apoi anchetele si supararile. La noi, la spital, fain si bine. Mai asteptam sa se completeze echipa cu medici buni si apoi putem da lectii. Ca se poate. Daca nu-ti bati joc de banii statului!”, a povestit intr-o postare facuta pe pagina sa de socializare o internauta care a dorit sa demonstreze cu poze, dupa modernizare,cum arata Spitalul Judetean din Bistrita. 

Sursa foto: Facebook

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si