Cum fac sex rușii din regiunea Kamceatka? Nu se poate așa ceva! Este inimaginabil

Cum fac sex rușii din regiunea Kamceatka? Rușii din Kamceatka sunt nonconformiști de secole.

R.B., joi 23 ianuarie 2020 , 14:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  În nordul peninsulei Kamceatka, tradiția micilor comunități aparțînând tribului Koriak cere că orice musafir onorabil, poposit într-o familie la fel de onorabilă, să fie servit de gazdă cu ceai firbinte și cu soția gazdei. Bineînțeles, și în acest caz refuzul echivalează cu o jignire impardonabilă.

  Citeste si: Profesoară reținută după ce a întreținut relații sexuale cu cinci elevi

  Dacă, după un an de la asemenea eveniment, în familie se naște un copil voinic, nu numai familia, dar și vecinii sărbătoresc evenimentul și îl felicita pe fericitul soț care i-a ales soției sale o aventură atât de strălucită.

  Citeste si: Întâmplarea uluitoare a unui bărbat din timpul unei partide de amor: „M-a încins rău când soția mea mi-a zis câteva detalii din trecutul ei amoros”

  Nu este un secret faptul că, în familiile din Kamceatka, se nasc mulți bebeluși debili, iar mortalitatea infantilă se află la nivele foarte ridicate.

  Conform tradiției, vinovat pentru așa ceva se face numai tatăl, întrucât datina spune că bebelușii se fac mult mai voinici și mai sănătoși dacă, la nașterea lor, au pus umărul mai mulți tati. Poți să crezi așa ceva?

  Scene indecente într-o facultate din Anglia. Tineri filmați în timp ce făceau sex în sala de curs

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si