Cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia din functia de director la Steaua! Colaborarea lor s-a incheiat dupa doar un an!

Suporterii Stelei au aflat cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia dintr-o functie de conducere a clubului ros-albastru.

Matei Vaihan, duminică 20 mai 2018 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fanii au fost informati cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia, chiar de celebrul comentator, care a decedat pe 15 mai, la 81 de ani. La inceputul anilor 2000, Topescu a fost numit director de relatii publice, imagine si mass-media la Steaua, echipa patronata de Gigi Becali. Colaborarea s-a incheiat dupa numai un an, din cauza lui Becali, dupa cum a dezvaluit Topescu intr-un interviu.

Cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia: "Eram in rolul de tampon permanent"

„Am stat doar atât pentru că nu am reuşit să fiu tamponul necesar între ziarişti şi patronul clubului, domnul Becali. Dânsul făcea afirmaţii, în nume personal, despre foşti jucători ai echipei Steaua ca Ladislau Böloni sau Anghel Iordănescu, afirmaţii cu care nu eram de acord. Apoi îmi spunea să le zic jurnaliştilor că acela nu era punctul de vedere al clubului. Astfel, eram în rolul de tampon permanent, lucru care nu mi-a plăcut, pentru că aveam o relaţie bună cu ziariştii”, a povestit Cristian Topescu.

Cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia: "De la aceste discutii in contradictoriu a aparut hotararea mea de a ma desparti"

Despre cum l-a fortat Gigi Becali pe Cristian Topescu sa-si dea demisia a marturisit chiar celebrul comentator. „Nu puteam să mint şi nu eram de acord cu etichetele pe care domnul Becali le punea, gen „trădătorul Böloni” sau „vânzătorul Iordănescu”. I-am amintit că primul a jucat de 108 ori în echipa naţională a României, nu a Ungariei, şi că singura echipă din cariera de jucător a celui de-al doilea a fost Steaua… De la aceste discuţii în contradictoriu a apărut hotărârea mea de a mă despărţi de funcţia pe care o aveam la Steaua, deşi eram foarte legat sufleteşte de jucători”, a explicat Topescu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si