Kilogramele in plus reprezinta o problema a momentului pentru multe persoane si, in mod sigur, ai incercat deja o multime de diete menite sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus. Pentru a-ti atinge scopul propus, ai nevoie de o abordare eficienta si de sprijin din partea specialistior. 

Daca nu ai reusit sa slabesti pana acum, atunci este momentul potrivit sa descoperi cele mai eficiente metode care te pot ajuta sa obtii un corp perfect pentru aceasta vara.

Discuta cu un nutritionist pentru a alcatui un plan alimentar eficient

Primul pas intr-un proces de slabire corect este reprezentat de vizita la un nutritionist. Chiar daca tu iti doresti sa atingi o anumita greutate, o persoana specializata te va ajuta sa stabilesti care este cea optima pentru tine. Trebuie sa stii ca nu e important doar numarul total de kilograme, ci si modul de compartimentare a greutatii.

Nutritionistul iti va indica, din punct de vedere medical, cat este recomandat sa slabesti astfel incat organismul tau sa fie echilibrat. Mai mult decat atat, impreuna cu acesta vei identifica si cauzele care au condus la cresterea in greutate.

In functie de istoricul tau, nutritionistul va concepe o dieta personalizata, adecvata preferintelor tale alimentare si stilului tau de viata. Regimul propus se bazeaza pe analize si investigatii medicale, in urma carora specialistul stabileste cate calorii trebuie sa includa dieta ta, cat poti slabi intr-o anumita perioada si cum functioneaza metabolismul tau.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Nutritionistul este alaturi de tine pe parcursul intregului proces prin monitorizarea si ajustarea regimului, cu scopul atingerii targetului propus si gasirii unui nou stil alimentar pe care sa il poti mentine, pe termen lung.

Discuta cu un antrenor personal pentru a afla cum sa te antrenezi corespunzator

Activitatea fizica reprezinta un element esential pentru adoptarea unui stil de viata sanatos. Daca un nutritionist te ajuta sa obtii o dieta personalizata, un antrenor personal va fi cel cu care vei particulariza aspectele legate de sport. La fel ca si in cazul alimentatiei, tipul efortului, frecventa exercitiilor efectuate si gradul acestora de intensitate trebuie sa fie adaptate conditiei tale fizice.

Poate ca ti-ai facut, in trecut, abonamente la sala de fitness si nu te-ai dus din cauza programului aglomerat sau ai mers de multe ori, dar fara sa obtii rezultatele dorite. Antrenamentele la aparate sunt monotone daca nu stii cum sa variezi exercitiile, in timp ce, unele clase de grup pentru aerobic nu pot pune accent pe obiectivele individuale. Un antrenor personal iti va oferi tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopul propus.

In primul rand, un specialist va analiza rutina ta, in ceea ce priveste exercitiile fizice efectuate, pentru a descoperi modalitati noi prin care sa te motiveze sa lucrezi in maniera eficienta. Un trainer experimentat va depune, alaturi de tine, tot efortul necesar pentru a te ajuta sa depasesti orice bariera.  

Cu totii ne dorim sa avem un corp tonifiat peste noapte, insa rezultatele se obtin pas cu pas si ai nevoie de cineva care sa te determine sa crezi in reusita ta.

Antrenorul personal iti va explica cum sa lucrezi cu greutatea propriului tau corp si cu echipamentele de la sala, mai ales daca esti la inceput in ceea ce priveste rutina de fitness.

Exercitiile fizice efectuate corect si combinate cu o alimentatie potrivita te vor ajuta sa slabesti intr-o maniera eficienta si sanatosa.

Informeaza-te cu privire la nutritie si fitness citind blogurile specialistilor

Mindset-ul are rolul sau in lupta cu kilogramele in plus. Trebuie sa ai motivatia necesara pentru a obtine rezultatele dorite. Este important sa te informezi cu privire la cel mai eficient program de slabire, citind un blog de fitness interesant, care sa iti ofere ispiratie si raspunsuri la toate intrebarile privind nutritia si antrenamentele fizice. 

Citeste si: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Internetul iti pune la dispozitie nenumarate informatii, insa trebuie sa acorzi atentie detaliilor transmise de persoanele specializate in domeniu, care au inregistrat rezultate notabile de-a lungul timpului. Un blog de fitness poate fi un pilon de sustinere morala pentru tine si un indrumator eficient in desfasurarea acestei activitati benefice pentru sanatatea ta.

Pentru a deveni cea mai buna versiune a ta, ai nevoie de disciplina, de determinare si de incredere in tine. Daca ai obosit incercand diferite metode fara succes, abordeaza lucrurile dintr-o alta perspectiva si profita de tot sprijinul pe care il poti obtine din partea specialistilor, pentru a te asigura ca acum iti vei atinge obiectivele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si