Cum să organizezi o petrecere în stilul anilor ’90. Ce nu trebuie să lipsească! Iată câteva ponturi utile

 Dacă vrei să organizezi o petrecere cu tematică, în stilul anilor ’90, trebuie să știi că nu doar muzica respectivei perioade face totul în cadrul evenimentului. Dresscode-ul și decorațiunile sunt și ele la fel de importante.

Author: Andreea Ciobanu duminică 21 iulie 2019 , 12:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O petrecere în stilul anilor ’90 poate fi reușită și de neuitat dacă ții cont de fiecare detaliu în parte și faci în așa fel încât invitații să intre în atmosferă.

 Muzica

 Desigur, unul dintre cele mai importante detalii este muzica specifică. Ori că aduci un dj, ori că pui CD-uri cu muzică din anii ’90, important este să alcătuiești un playlist pe cinste în care să introduci doar melodii din vremea

respectivă, piese pe care cei prezenți pot dansa și se pot distra.

 Decorațiuni specifice

 Un alt detaliu la fel de important în organizarea unei petreceri reușite în stilul anilor ’90 este alegerea decorațiunilor. Specialiștii spun că la astfel de evenimente se aleg accesorii colorate cum ar fi baloane, cercuri, perne sau alte lucruri care ies în evidență. “Pe lângă acestea, pe ici- colo poți așeza câte un element specific anilor respectivi, cum ar fi un stroboscop, magnetofon, casetofon cu bandă magnetică, tranzistor (aparat radio cu tranzistoare), pick-up cu discuri magnetice, lucruri care, în anii ’90, erau la modă. În funcție de programul stabilit al petrecerii, un moment aparte poate fi aducerea unui televizor cu tub, la care să se vizioneze un film vechi”, spune Andra Marcu, specialist în creare de evenimente unicat. 

 “Ornamentele din hârtie sunt și ele o opțiune în crearea unei astfel de petreceri. Aceste decorațiuni din hârtie colorată nu sunt foarte greu de realizat și pot fi montate oriunde. În plus, ele sunt de efect și atrag privirile celor prezenți. Deși “la modă” în prezent, video-mapping poate fi folosit și la o petrecere cu tematică a anilor ’90. Pe el pot rula videoclipuri ale formațiilor celebre vremei respective”, spune Cristina Mihăilescu, un alt specialist în creare de evenimente unicat.

 Dresscode-ul 

 Ca totul să fie că la carte, trebuie să-ți anunți prietenii, invitații, să aleagă cu atenție ținutele. Ei ar trebui să poarte articole vestimentare colorate, accesorii mari, body-uri, pantaloni evazați, sneakerși, șosete viu colorate etc. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si