Distractia n-are limite la festival, asa ca nici machiajul n-ar trebui. V-o spun stilistii care va recomanda cam tot ce nu puteti intr-o zi obisnuita. Asa ca, fetelor, aveti liber la sclipici si shtrasuri!

Ca zbenguiala din timpul concertului sa nu-si lase prea tare amprenta pe chip, specialistii va recomanda neaparat sa hidratati bine tenul inainte de aplicarea machiajului. Puteti trece apoi la ce va provoaca mai mult imaginatia: machiajul ochilor!

- O sa încep printr-un smokey eyes destul de estompat cu un creion maro, dupa care revin cu farduri mate

- Revin

cu strasuri inspre par si inspre par, deasupra sprâncenei, practic acopar sprânceana. Ideea este ca putem sa dau frau liber imaginatiei cand este vorba de spectacol. 15:52

Un adevarat spectacol este si machiajul realizat de stilistul nostru! De o singura regula trebuie sa tineti cont!    

- Pentru ca am ales sa pun accent la ochi si usor la pometi, buzele prefer sa le accentuez discret printr-o nuanta maronie, mata. Asta pentru ca trebuie sa tinem cont cum se va îmbraca, cum va avea aranjat parul si nu putem sa încarcam într-un mod exagerat.

Ioana Malai- make up artist: "Acesta este machiajul propus de mine pentru un festival".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



Ioana Malai- make up artist: Transformat dintr-un machiaj de ocazie as putea spune, prin tehnica creionului, cu farduri mate, negru si maro. Am aplicat un pigment auriu, gene false smocuri, strasuri.

Accesoriile aplicate pe fata sunt trendul anului in materie de machiaje de festival. Asa ca fetelor, cu un asa machiaj nu aveti cum sa treceti neobservate la evenimentele din aceasta vara.


-Pentru ca ai stat cu spatele la oglinda in timp ce te-am machiat acum poti sa te intorci si sa vezi. Wow! E foarte frumos. E perfect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si