Cum se pune corect hârtia igienică pe suport. Ai făcut-o GREȘIT până acum

În timp ce unii susțin că hârtia igienică se așază cu partea de care tragi în spate, alții susțin că, de fapt, aceasta se pune cu hârtia în față.

C.D., marți 16 aprilie 2019 , 11:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu de puține ori s-au iscat discuții între oameni despre felul în care se pune hârtia pe suport. În timp ce unii susțin că hârtia igienică se așază cu partea de care tragi în spate, alții susțin că, de fapt, aceasta se pune cu hârtia în față.

Ca să ne dăm seama cum este corect, am ajuns la inventatorul rolei de hârtie igienică.

Citeste si: HOROSCOP: Începe sezonul Taurului. Care sunt zodiile cărora le va merge cumplit.

Atunci când a fost inventată hârtia igienică și a fost prezentat patentul, Seth Wheeler a demonstrat prin mai multe imagini că hârtia igienică se așază cu hârtia în față, pentru a trage mai ușor de ea.

Adevarații inventatori ai hârtiei igienice moderne, frații Scott, au refuzat să spună cuiva cu ce se ocupă, însă produsul lor a avut mult succes și a fost imediat utilizat de către persoanele bogate. Lor le-a venit pentru prima dată ideea de a înfășura hârtia igienică pe un cilindru, care pe atunci nu era găurit.  Dar mai târziu s-au gândit și la asta.

În anii 1880,  cineva și-a dat seama că prin cilindrul gol al hârtiei igienice s-ar putea introduce un soi de suport, care să facă folosirea mai comodă, așa că a devenit imediat populară această hârtie igienică.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si