Vremea rămâne la extreme și în luna septembrie 2023. După cum ne-a obișnuit în ultimii ani, vremea pregătește o vară târzie și călduroasă și în prima lună din toamnă.

Citește și: Când vine toamna în România? Începând cu această dată, temperaturile scad extrem de mult. Vom avea 16 grade noaptea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat luni prognoza pentru următoarele 4 săptămâni.

Cum va fi vremea în luna septembrie

Conform specialiștilor, temperaturile vor rămâne peste media climatologică a începutului de toamnă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport!- wowbiz.ro

Dacă săptămâna aceasta cantitățile de precipitații sunt deficitare în toate regiunile, de la începutul săptămânii viitoare apar ploile.

Regimul de precipitații va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea de nord a Carpaților Orientali, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit ANM.

Prognoza meteo 21 – 28 august 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 28 august – 4 septembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, estice și sud- estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea de nord a Carpaților Orientali, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 4 – 11 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sudice și estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 11 – 18 septembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo septembrie

Cum va fi vremea în septembrie 2023? 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si