Cumpănașu, amenințat cu moartea: ”Vin și îți trag un pistol în cap”! Unchiul Alexandrei a informat poliția și Parchetul

Alexandru Cumpănașu susține din nou că este amenințat de interlop și chiar publică un mesaj care dovedește acest lucru.

Author: Radu Constantin duminică 05 ianuarie 2020 , 10:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Hai mă, să te văd ce periculos ești că vin și îți trag un pistol în cap”, este mesajul care l-a îngrijorat pe Alexandru Cumpănașu, care susține însă că primește sute de astfel de amenințări pe zi.

”Dragi români, lucrurile scapă de sub control. Am informat atât MAI cât și Parchetul General cu privire la amenințările directe la adresa mea și a familiei mele.

Sunt zeci, sute de amenințări directe la adresa mea, a familiei și a susținătorilor din partea clanurilor interlope. Pun aici doar un exemplu însă sunt altele mai grave și directe!!!

Citeste si: Dezvăluri uluitoare din pușcărie! Ce a putut să mânânce Dincă în pușcărie de Crăciun și reacții a avut cât a stat la masă! ”A stat numai abătut și într-un colț”

Citeste si: Informatie oficiala: Luiza Melencu este moarta

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj tulburător pentru Alexandra Măceșanu, în prima zi de Crăciun: „Doar rezistă, ai răbdare! Nu cedez, știu unde ești”

Ticăloșii din instituții în loc să apere viața unei familii hărțuită și amenințată de clanurile interlope preferă să se lupte cu mine politic deși campania s-a terminat de mult timp și nici

nu am dorința de a ingroșa numărul inculților, corupților și ticăloșilor din politică!!!

Sunt jurnaliști și ministrul de interne care dețin informații și mai clare și oribile pe care nu le voi pune aici. Dacă se întâmplă CEVA oricărui membru al familiei mele vă asigur că cei informați și nu au luat măsuri vor face pușcărie toată viața! Fac public acest comentariu din multele amenințări pentru a nu spune mai târziu ca s-au rătăcit mesajele, hârtiile...”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si