Şapte curse aeriene, organizate de autorităţi pentru repatrierea unor români din Spania, Franţa şi Marea Britanie

Şapte curse aeriene vor fi organizate, în perioada 21-24 mai, de autorităţile române, pentru repatrierea unor cetăţeni români aflaţi temporar în Spania, Franţa şi Marea Britanie.

G.B., joi 21 mai 2020 , 20:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în ţară a cetăţenilor români aflaţi în străinătate cu titlu temporar şi care au fost afectaţi de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, urmare demersurilor întreprinse la nivelul misiunilor diplomatice ale României în străinătate şi la nivelul Centralei MAE, în perioada 21 - 24 mai vor fi organizate şapte zboruri din state europene (Regatul Spaniei, Republica Franceză şi Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord) pentru cetăţenii români aflaţi în situaţia descrisă mai sus", se arată într-un comunicat de presă al MAE.

Şapte curse aeriene, organizate de autorităţi pentru repatrierea unor români din Spania, Franţa şi Marea Britanie

curse aeriene repatriere români

Citeste si: Caz fără precedent. Un bucureștean a fost încătușat pentru că a refuzat să i se ia temperatura la intrarea în magazin

Citeste si: Încă cinci persoane confirmate cu coronavirus au murit

Citeste si: Fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, eliberat din închisoare din cauza covid-19

Astfel, ca rezultat al cooperării la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi Ministerului Afacerilor Interne va fi facilitată organizarea unor zboruri din Madrid (21 şi 24 mai), Barcelona (21 şi 24 mai), Malaga (22 mai), Londra (23 mai), Paris (23 mai).

Citeste si: Scene șocante în fața unui hypermarket din Capitală. Pensionar pus la pământ și încătușat de polițiști pentru că a refuzat termoscanarea: „Mi-au pus piciorul pe cap și m-au lovit de asfalt”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si