Un nou cutremur a avut loc în România. De data aceasta, seismul s-a resimțit duminică, 14 ianuarie la ora 20:13:19 (ora locală a României). Acesta s-a produs în zona Vrancea și a avut magnitudinea de 3.5 ml, la adâncimea de 100.0 km.

Unde s-a resimțit cutremurul?

Cutremurul s-a resimțit în următoarele zone:

- 50km NV de Buzău

-55km V de Focșani

-67km SE de Sfântu-Gheorghe

-71km E de Brașov

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

-75km NE de Ploiești

Și pe data de 13 ianuarie a fost resimțit un cutremur în țara noastră, la ora 11:08:28. Acesta a avut loc în Banat, Timiş, și a avut magnitudinea de 3.8 ml, la adâncimea de 5,2 km, informează INFP (Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului). El s-a produs în apropiere de următoarele orașe: 34km S de Timișoara, 50km V de Reșița, 70km E de Zrenjanin, 80km NE de Pancevo, 82km S de Arad, 90km N de Smederevo, 95km NE de Belgrade, 95km NE de Zemun. 

Cutremur România acum

Imagine reprezentativă pentru un seism.

[Sursa foto: Istock]

Citește și: Noi detalii în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Cineva le-ar fi dat hoților pontul cum să jefuiască casa afaceristului

Ce profeții are Nostradamus pentru 2024?

Supranumit profetul Apocalipsei, filosoful francez din secolul 16, Nostradamus a prevestit că în anul 2024 vor avea loc mai multe cutremure.

"Pământul uscat va deveni și mai uscat și vor mai fi mari inundații/ Atât de puternic se va zgudui pământul, Marele teatru va umple ruinele", a

spus el.

Cutremur România acum

Duminică a avut loc un nou cutremur în România.

[Sursa foto: Istock]

Citește și: Acuzații dure la adresa unui preot. Ce condiții absurde ar fi impus unui cuplu care dorea să-și boteze copilul?

Tot el prevede că vom avea un nou Papă și că un război va fi declanșat de China. De asemenea, profetul prevede o posibilă abdicare a regelui Charles al III-lea al Marii Britanii și venirea pe tron a Prințului Harry.

"Timp de 40 de ani nu vom mai vedea curcubeul, pământul uscat va deveni din ce în ce mai arid", a mai spus acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si