Cutremur puternic în România, în august - septembrie. Mesaj alarmant

Alertă în România! Seismic Center publică un interval din acest an când un cutremur puternic ar putea lovi România.

Author: R.B. vineri 21 februarie 2020 , 12:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Intervale de interes.

Nu știm exact dacă în acest interval se va produce sau nu un seism puternic în România, dar, conform statisticii factoriale, intervalul poate deveni unul de interes dacă factorii și evoluția seismicității locale, regionale și globale vor evolua anormal după posibile tipare precursoare istorice dar și curente, tipare și evoluții prezentate și în studiile de specialitate existente.

Citeste si: Două cutremure în România sâmbătă dimineața

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

(...) Intervalele publicate mai sus nu reprezintă data producerii unui cutremur dar reprezintă o statistică privind creșterea activității seismice ce poate avea ca rezultat intensificarea magnitudinii regionale, atât știm în acest moment și asta v-am comunicat.

Bineînțeles că se pot extrage mai multe informații până atunci dacă va exista un interes și sprijin. Noi am încercat, dar nu depinde numai de noi.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, predicție înfiorătoare:„Vor fi consecințe grave”

Chiar dacă vom trece cu bine de acest interval și nu va fi nimic, Vrancea prezintă o evolutțe de minim și maxim ce poate deveni instabilă în următorii ani conform tipologiei seismice istorice.” scrie Seismic Center, pe Facebook.

Citeste si: Cutremur violent, de 6,4 grade! S-au înregistrat deja morți și răniți! Seismul, urmat de opt replici!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si