Cutremur în țara noastră. Ce magnitudine a avut seismul

Un nou cutremur zguduie România. În această dimineață a fost înregistrat un nou seism. Vezi care sunt zonele afectate, dar și ce magnitudine a înregistrat seismul.

Author: Georgiana Balaban marți 28 iunie 2022 , 10:37

cutremur

A fost cutremur în România!

[Sursa foto: Arhivă]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În România a fost cutremur. Seismul s-a produs, în această dimineață, în România, fiind resimțit în mai multe orașe din ţară. Ce au transmis specialiștii.

A fost cutremur în România

Un nou cutremur a avut loc în această dimineață în țara noastră. Conform primelor informații apărute, seismul a fost resimțit în mai multe orașe din România.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc astăzi, la ora 1:27, în județul Buzău. Seismul a fost magnitudinea de 2,3 grade.

Citește si: Cutremur puternic în Rusia

Conform primelor date, cutremurul a avut loc în zona seismică Vrancea, județul Buzău, și s-a produs la o adâncime de 115 km. Seismul s-a produs și resimțit în apropierea următoarelor oraşe: 67 km E de Brașov, 80 km NE de Ploiești, 113 km S de Bacău, 124 km V de Brăila, 124 km V de Galați, 132 km N de București, 150 km NE de Pitești, 181 km E de Sibiu, 195 km SV de Iași, 197 km N de Ruse.

Citește si: Alertă de la seismologi. "Cutremurele, risc major pentru București"

Citeste si: Guvernul limitează plăţile în numerar la 5.000 de lei pe zi. Care sunt categoriile de persoane vizate- kanald.ro

Citeste si: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Tot mai multe cutremure au loc în țara noastră. În urmă cu doar câteva săptămâni, două cutremure cu magnitudinea 2 pe scara Richter s-au produs în Dobrogea.

Unul dintre seisme s-a produs în Dobrogea, Tulcea, și a avut magnitudinea de ml 2.0 grade pe Richter, la adâncimea 3km, potrivit specialiștilor. Cutremurul s-a produs în apropiere de orașele: 68 km N de Constanta, 73 km SE de Brăila, 85 km SE de Galați, 185 km N de Varna, 205 km E de București, 208 km E de Ploiești, 237 km NE de Ruse, 238 km SE de Bacău,

239 km S de Tiraspol și 245 km S de Chișinău.

Citește si: Cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul

Al doilea cutremur s-a produs în Dobrogea, Constanța, și a avut magnitudinea de ml 2.0 grade pe Richer, la adâncimea de 5km, potrivit specialiștilor. Cutremurul s-a produs în apropiere de orașele: 30 km NV de Constanta, 103 km S de Brăila, 122 km S de Galați, 133 km N de Varna, 179 km E de București, 196 km E de Ploiești, 199 km E de Ruse, 219 km N de Burgas, 259 km SE de Brașov și 268 km SE de Bacău.

Citește si: Duminică, la „Asta-i România!”, de la ora 14:30, „stăpânul" de suflete din inima munților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si