Daiana de la „Puterea Dragostei” cu inima frântă. Gabriel a chemat o brunetă în camera de hotel

Daiana de la „Puterea Dragostei” are inima frântă. Iubitul ei, Gabriel Vasiliu a fost filmat în timp ce chema o brunetă în camera sa de hotel.

G.B., miercuri 20 mai 2020 , 17:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Daiana de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta la asta. Daiana de la „Puterea Dragostei” cu inima frântă. Gabriel a chemat o brunetă în camera de hotel. Tânărul a filtrat minute în șir cu o fată de origine turcă. „Iubire, iubito! Lasă telefoinul, iubi! Vino aici, în camera 502. Iubirea mea, fă un pic precum cafeaua, dar când te văd mă fac precum carameaua.” a strigat Gabriel de la „Puterea Dragostei” după brunetă.

Daiana de la Puterea Dragostei. „Se prostea mă, Daiana!” a transmis Marius de la „Puterea Dragostei”.

daiana de la puterea dragostei inima frântă

Daiana de la Puterea Dragostei. „Vezi să nu te prostești tu! De ce îi iei apărarea? Tu nu ai cum să faci glume dastea.”a zis Andreea Pirui către Marius.

Daiana de la Puterea Dragostei. Marius de la „Puterea Dragostei”: „Gabi e mai tânăr, fierbe sângele în el! Era turcoaică, nu a înțeles româna.”.

Daiana de la Puterea Dragostei. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Ramona Modoi. Imaginile spun totul

Daiana de la Puterea Dragostei. Citeste si: S-a aflat adevărul! Cu ce se ocupa Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei înainte să vină la emisiune?

Daiana de la Puterea Dragostei. Citeste si: Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei” împreună?! Concurenta are în sfârșit cale liberă

Daiana de la Puterea Dragostei. „Dacă e mai tânăr, să stea singur!”a adăugat Daiana de la „Puterea Dragostei.

daiana de la puterea dragostei inima frântă

Daiana de la „Puterea Dragostei” cu inima frântă. Gabriel a chemat o brunetă în camera de hotel

Daiana de la Puterea Dragostei. Gabriel de la „Puterea Dragostei” a simțit nevoia să ofere o explicație: „Iubirea mea, eram acolo și a început o fată să sune la interfon și eu am început să strig: iubire, iubire.”.

Daiana de la Puterea Dragostei. Livian de la „Puterea Dragostei!”: „Exagerezi! E doar una bună de la scara cealaltă!”.

Daiana de la Puterea Dragostei. „Eu nu-ți accept ție toate prostiile! Știu și eu cu Berna un manager bun de la hotel. Are șuvița aia...”a menționat Daiana Marcu.

daiana de la puterea dragostei inima frântă

Daiana de la Puterea Dragostei. Gabriel Vasiliu a declarat că totul a fost o glumă, însă Daiana de la „Puterea Dragostei” nu crede și încă este supărată: „Dacă eram eu în locul tău ce făceai?”.

Daiana de la Puterea Dragostei. Gabriel de la „Puterea Dragostei”: „Era o glumă, o tratam ca atare! Sunt aici doar pentru tine. Merg cu tine până la final!”.

Daiana de la Puterea Dragostei. Daiana Marcu i-a cerut părerea și „nașei sale” Andreea Pirui. Focoasa blondă a transmis că totul este o glumă, însă nici ei nu i-ar fi convenit.

Daiana de la Puterea Dragostei. Citeste si: Bătaie între fetele de la Puterea Dragostei! Daiana a răbufnit şi a început circul!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si