Dan Condrea, condus la groapa de ambele sotii, indoliate! Cele doua femei au stat aproape una de celalalta, dar nu si-au vorbit

Dan Condrea a fost inmormantat astazi la Cimitirul Sf Vineri din Capitala. Slujba de inhumare a fost tinuta de sase preoti.

Author: C.L. Editor: Catalina Lohan miercuri 25 mai 2016 , 17:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Putin dupa ora 13.30, usa capelei s-a inchis si preotii au inceput slujba. Familia a angajat o firma de bodyguarzi pentru ca in capela sa nu intre decat cei apropiati. Oricum, la cererea vaduvei lui Condrea, sicriul a fost tot timpul inchis.


La 15.00, sicriul a fost scos din capela, inconjurat de barbati care duceau imense coroane funerare.
In urma acestuia, s-a afalat Uliana, actuala sotie a lui Dan Condrea. La doar un pas in urma acesteia se afla insa si fosta nevasta, Laurea Georgescu. Amnadoua erau imbracate complet in negru, insa fosta nevasta avea un sal pe cap, care i-a acoperit tot timpul, mare parte din fata.
In multimea de la inmormantare s-a aflat si fosta sotie a lui Condrea. Femeia a stat tot timpul cu un sal care-i acoperea fata
In multimea de la inmormantare s-a aflat si fosta sotie a lui Condrea. Femeia a stat tot timpul cu un sal care-i acoperea fata

Dan Condrea avea 41 de ani si a fost casatorit de doua ori. Cu prima sotie, Laura Georgescu are o fetita de 10 ani, iar cu cea de-a doua, Uliana Ochinciuc, are un baietel de 4 ani.
Dan Condrea a murit duminica seara intr-un accident rutier
Dan Condrea a murit duminica seara intr-un accident rutier

Dan Condrea a murit duminica seara, intr-un accident rutier produs pe o sosea din Ilfov. Patronul Hexi Pharma era implicat intr-un mega-scandal dupa ce se descoperise ca substantele dezinfectante livrate de firma lui in spitale erau diluate.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si