Dan Diaconescu a ajuns ”o mână de om” și face reclamă la o florărie! Fostul șef al OTV nu are voie să apară la TV sau să dea interviuri

Dan Diaconescu a avut o apariție-surpriză în mediul online. Este prima dată după mulți ani după ce șeful de la OTV apare în public și vorbește în fața camerei.

Author: Radu Constantin luni 17 iunie 2019 , 20:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dan Diaconescu a fost filmat în timp ce-și cumpăra flori de la o cunoscută florărie din Capitală și a fost, nu se știe cum, convins să spună o frază despre serviciile respectivei florării.

Și a făcut-o în stil magistral, ca pe vremea când își ținea celebrele emisiuni nocturne la OTV.

”Bună seara, nu ratați B... (numele florăriei, n.r.) pentru că nici nu știți ce pierdeți”, a spus Dan Diaconescu, afișând la final celebrul său zâmbet.

Cu câțiva ani mai în vârstă și cu destul de multe kilograme mai puțin, Dan Diaconescu și-a păstrat totuși aura de superstar al televiziunii, chiar dacă în cazul de față este vorba despre un testimonial-reclamă pentru o florărie.

Ce a făcut Dan Diaconescu după ce a ieșit din închisoare?

 

După câțiva ani petrecuți în închisoare, toată lumea se aștepta ca Dan Diaconescu să revină în forță, mai ales că a rămas în continuare un personaj extrem de popular. Problema este că judecătorii i-au interzis ca pe durata perioadei în care beneficiază de liberare condiționată să nu dea interviuri și să nu apară în presă. Acesta este motivul pentru care Diaconescu nu a vorbit până acum în fața camerei sau măcar a unui telefon mobil pornit pe înregistrare. Pentru a nu avea neplăceri, ”Domnul Dan” nu a mai apărut la TV și nici măcar în mediul online până acum câteva zile, când a înregistrat reclama la flori.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si