Dan Negru îngenuncheat de durere: ”A murit la 47 de ani!”

Dan Negru este în doliu după moartea prietenului său bun. Prezentatorul TV este îngenuncheat de durere după dispariția lui Cristi Cârlan.

G.B., marți 21 ianuarie 2020 , 16:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dan Negru trece prin momente grele, după ce prietenul său, vicepreședintele de la CSA Steaua, Cristi Cârlan a murit. Cei doi au fost prieteni buni, iar moderatorul de la Antena 1 îl laudă cu drag pe amicul său.

Vedeta TV a postat un mesaj plin de durere, pe contul său oficial de Facebook, prin care și-a exprimat regretul profund pentru decesul lui Cristi Cârlan.

Dan Negru este devastat de durere! Moartea vicepreședintelui de la CSA Steaua, Cristi Cârlan, l-a lăsat fără grai pe celebrul prezentator de la Antena 1. Cei doi au fost buni prieteni, iar Dan Negru are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Citeste si: Georgeta Popescu este medaliata de aur a României la monobob, la Jocurile Olimpice de tineret

Moartea lui Cristi Cârlan i-a adus multă suferință lui Dan Negru. Moderatorul de la Antena 1 își aduce aminte cu drag de acesta și are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Pe contul său personal de Facebook, Dan Negru a postat un mesaj cutremurător în memoria vicepreședintelui CSA Steaua, prin intermediul căruia și-a exprimat regretul profund pentru cele întâmplate, mai ales că cei doi se cunoșteau.

Dan Negru îngenuncheat de durere: „A murit la 47 de ani!”

„M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit azi, la 47 de ani ! Cancer. Unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut sportul românesc. Mă leagă ani mulți de Cristi! Sunt multe sporturi cărora Cristi le-a dat avânt intr-o țară in care nimeni nu vede nimic in afara fotbalului !
Cristi credea că hocheiul, scrima, atletismul sau înotul merită aceeași atenție ca și fotbalul …
Până și bobul cu Georgeta Popescu, campioana olimpică de ieri, merita mai multe propte!
Ii pastrez mesajele prin telefon…
Și pozele cu Lăcătuș !
Mulțumesc, Cristi !” a transmis Dan Negru, pe contul său de Facebook.

Dan Negru îngenuncheat de durere: „A murit la 47 de ani!”

Citeste si: VIDEO | Terapia care ne scapă de stres

Dan Negru susține că prietenul său, vicepreședintele de la CSA Steaua, a murit mult prea devreme. Cristi Cârlan avea 47 de ani fiin bolnav de cancer. Dispariția prematură a lui Cristi Cârlan a adus doliu în sportul românesc și foarte multe persoane din lumea fotbalului au postat mesaje triste, în memoria lui.

Citeste si: Lovitură pentru bugetari! Ce valoare au voucherele de vacanța și bonurile de masă în 2020?

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si