Dăncilă l-a sunat pe Iohannis. Ce i-a cerut premierul președintelui

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că l-a sunat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru a avea o discuţie pe tema remanierii guvernamentale. ”Aşteptăm un răspuns din partea preşedintelui”, a declarat Dăncilă, care a precizat că-şi doreşte ca noii miniştri să preia cât mai repede portofoliile.

Author: R.B. miercuri 17 iulie 2019 , 13:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”La nivelul guvernului vom continua activitatea în acelaşi ritm susţinut, pentru că este nevoie să redăm cetăţenilor încrederea în instituţiile publice. Am anunţat nominalizare a 3 noi membrii din echipa guvernamentală. Pentru că am văzut unele comentarii, aş vrea să fie clar un lucru: deciziile pe care le luăm la nivel politic se bazează atât pe evaluări la nivelul fiecărui ministru, dar şi pe încrederea cetăţenilor în membrii cabinetului”, a spus, miercuri, Dăncilă, la începutul şedinţei

de guvern.

Dăncilă le-a mulţumit lui Carmen Dan şi lui Teodor Meşeşcanu pentru ”activitate şi implicare”.

Citeste si: Viorica Dăncilă, enervată de un jurnalist: Teleorman nu e ”polul sărăciei”

”Vreau să subliniez în acelaşi timp că obiectivul meu ca prim-ministru este să avem o echipă performantă care să aprobe şi să pună în aplicare măsuri pentru creşterea veniturilor cetăţenilor încurajarea investiţiilor pentru siguranţa cetăţenilor români. Am avut o discuţie telefonică cu domnul preşedinte Klaus Iohannis în legătură cu transmiterea celor trei nominalizări, aşteptăm un răspuns din partea preşedintelui”, a mai spus Dăncilă.

Citeste si: Viorica Dăncilă, discurs incredibil la Bruxelles, în Parlamentul European

Aceasta a adăugat: Îmi doresc ca noi colegi să preia cât mai repede portofoliile pentru că avem în continuare multe proiecte de pus în practică”.

Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui propunerea ca sentoatul Nicolae Moga să preia funcţia de ministru de Interne, Ramona Mănescu să preia funcţia de ministru de Externe, iar secretarul general al PSD, Mihai Fifor, funcţia de vicepremier pe parteneriate strategice


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si