Maradona

In urma cu doua zile, Argentina a trecut prin chinurile Iadului pana a reusit sa invinga Nigeria si, astfel, sa obtina biletele pentru optimile de finala ale Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia!

Daca Messi si celelalte vedete ale lui Sampaoli au jucat pe viata si pe moarte in teren, ei bine, in tribune, marele Diego Maradona a facut un show incredibil, trecand de la agonie la extaz si invers pe toata perioada partidei! Mai mult, el le-a produs, la un moment dat, si un soc, celor aflati in apropiere atunci cand s-a prabusit pe

scaune si parea ca nu mai misca!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Campionatul Mondial de fotbal 2018. Sergio Ramos, scandal epocal cu Maradona: "Maradona e la ani-lumina in spatele celui mai bun jucator argentinian din istorie, care pentru mine e Leo Messi!"

Maradona

Maradona, soc la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia! De ce a lesinat fostul mare fotbalist la meciul Argentinei cu Nigeria! "Medicii mi-au zis la pauza ca ar fiu mai bine sa merg acasa"

Alertati, oamenii au chemat medicii de la stadion si in doar cateva minute, Salvarea si-a facut aparitia in zona! Dupa primele examinari, s-a constat ca fosta mare glorie a gazonului a avut o cadere de tensiune serioasa, motiv pentru doctori sa ii administreze pe loc un tratament care sa il aduca pe Diego la parametrii normali,

cel putin vreo trei ore.

Surse de la fata locului sustin ca lui Maradona i s-a recomandat sa paraseasca loja pentru a se reface. “Medicii mi-au zis la pauza ca ar fiu mai bine sa merg acasa. Ma durea gatul tare, dar cum puteam sa plec cand riscam sa fim eliminati de Nigeria? Le-am trimis tuturor un pupic, sunt bine”, a declarat starul argentinian, in timp ce fostul international englez, Stan Collymore a fost mai transant.

“Ar fi bine ca Maradona sa ia o pauza de la fotbal. Omul asta a avut probleme serioase cu inima in urma cu cativa ani, dar FIFA, sponsorii si chiar el insusi continua sa le ignore”!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si