La începutul lunii decembrie, a avut loc un grav accident rutier în Prahova. Atunci milionarul Florin Abagiu a decedat. În prezent, medicii au descoperit cauza reală a decesului.

Citeste si: Doi sportivi celebri sunt răvășiți de durere. Fiica lor a murit la 13 ani

După două săptămâni de la moartea lui Florin Abagiu, anchetatorii au anunțat cauza decesului.

Omul, în vârstă de 65 de ani, s-a izbit puternic de singurul copac aflat pe marginea drumului. După accident, au fost multe întrebări fără răspuns.

Cauza decesului lui Florin Abagiu

Mai multe voci se întrebau cum a reușit șoferul să se izbească de singurul obstacol aflat la marginea drumului. Acum, însă, s-a aflat cauza reală a morții.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Anglia a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru răpirea unei tinere

Medicii legiști au declarat că milionarul a suferit un infract miocardic la volan, iar atunci el a pierdut complet controlul mașinii. Din acest motiv nu au existat deloc urme de frânare, iar șoferul nu a făcut nicio manevră pentru a putea evita tragedia.

Abagiu avea multe afaceri. Una dintre afaceri era reprezentată de un lanț hotelier. Totodată, acesta avea și o fabrică de mezeluri.

Citeste si: Moarte tragică pentru un bărbat din Chișinău. S-a stins din viață pe o bancă din parc. Trecătorii au găsit trupul neînsuflețit

Averea lui Florin este estimată la 30 de milioane de euro, potrivit informațiilor venite din partea celor apropiați.

Florin Abagiu a fost înmormântat la scurt timp după accident, iar pe ultimul său drum a fost condus de familie, soție, copii și nepoți, dar și cei mai buni prieteni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si