Zaharia, pensionarul agresat de polițiști a murit prin asfixiere. Moartea a fost una violentă, iar conform autorităților bătrânul avea o alcoolemie de peste doi la mie.

Citeste si: VIDEO| Moartea şocantă a unui student

„Autopsia a fost făcută în cursul dimineţii de astăzi în baza ordonanţei dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În urma autopsiei, cu toate procedurile macroscopice, am constatat că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism.

Cauza imediată de deces a fost asfixiere mecanică, iar ce a cauzat asfixierea mecanică, a fost comprimarea părţilor moi şi a toracelui. Sunt prelevate probe biologice. Ce pot să vă mai spun, laboratorul de toxicologie medico- legală m-a informat că are o alcoolemie de peste doi la mie”, a declarat medicul Dan Manu, duminică, într-o conferinţă de presă.

Pe trupul bătrânului au fost descoperite şi traumatisme cranio-cerebrale care puteau fi produse prin cădere.

„Sunt traumatisme şi cranio-cerebrale care au putut fi produse prin cădere şi lovire, dar şi aceste leziuni traumatice care au dus la asfixiere, traumatismul cervical şi al toracelui”, a declarat medicul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie uriașă la Timișoara. Un medic rezident la ATI s-a sinucis. Care e motivul

Moartea subită a bătrânului agresat de polițiști

Medicul Danu Manu a explicat că este posibil ca bărbatul să fi suferit de vreo boală, deoarece în bagaj avea câteva medicamente. Au fost prelevate probe biologice pentru posibile substanţe toxice, însă rezultatul analizei va fi finalizat în câteva săptămâni.

de ce a murit pensionarul agresat de polițiști
Pensionarul mort în Pitești.[Sursa foto: Facebook]

Prim-procurorul Marius Ştefan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a declarat, de asemenea, în conferinţa de presă de duminică, faptul că în cadrul anchetei s-a făcut cercetarea la faţa locului. De asemenea, au fost audiaţi toţi poliţiştii care au participat la eveniment, inclusiv cei care au ajuns după eveniment la faţa locului.

Citeste si: Doliu în sportul românesc. Un fost fotbalist a murit la 43 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus

„După eveniment, ancheta este făcută exclusiv de procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, iar în perioada imediat următoare am înregistrat probe necesare în sensul că a fost efectuată cercetarea la faţa locului, au fost identificate persoanele prezente la faţa locului şi s-a dispus efectuarea unei necropsii ale cărei rezultate au fost stabilite astăzi.(...) Urmează să evaluăm probe pentru a stabili o eventuală participaţie penală a persoanelor implicate. Au fost audiaţi toţi poliţiştii participanţi la faţa ocului, inclusiv cei veniţi după eveniment”, a declarat Marius Ştefan.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Zaharia, bătrânul mort după ce un polițist l-a trântit la pământ, avea grijă de soția lui bolnavă la pat. Ce poveste tristă ascundea bărbatul

Bărbatul decedat consuma alcool pe terasa unui local din Pitești. El a refuzat să părăsească zona când i s-a cerut acest lucru, în condiţiile în care în bucătăria restaurantului a izbucnit un incendiu. Pensionarul a fost evacuat cu forţa de pe terasă. În acel moment, el a intrat în stop cardio-respirator, apoi i s-a declarat decesul după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au deschis un dosar penal in rem pentru purtare abuzivă şi ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si