Simona a murit în condiții suspecte la Galați. Tatăl asistentei medicale este răvășit de durere. El a aflat de la Poliție ce s-a întâmplat și faptul că ea s-a drogat.

Familia Caraiman este în doliu, de când fiica lor Simona a decedat. Ea a venit acasă de la București și a decis să meargă la o petrecere alături de mai mulți prieteni.

Citeste si: O femeie a decedat într-un accident cumplit. Ea era în drum spre serviciu

În dimineața următoare, fata s-a simțit extrem de rău. Ea le-a zis oamenilor legii cu ultimele cuvinte că a consumat droguri la eveniment, după care și-a dat ultima suflare.

Durere mare la Galați după decesul Simonei

Familia fetei știau despre fiica lor că este bine și așteptau să vină acasă pentru a se bucura de sărbătoarea Nașterii Domnului. Surpriza le-a fost mare când s-au trezit cu Poliția la ușă. Tatăl tinerei a aflat că ea a decedat și că a consumat droguri.

Citeste si: Un preot nu acceptă să înmormânteze persoane vaccinate: „Eu nu vreau să-mi iau asupra mea așa păcat de moarte”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Părinții fetei sunt distruși de durere, iar acum nu le vine să creadă că trebuie să-și conducă fata, asistentă medicală în Capitală, pe ultimul ei drum.

de-ce-a-murit-simona-asistenta-de-la-galati

De ce a murit Simona Caraiman?!

[Sursa foto: Facebook]

„Eu făceam grătarul. O așteptam să vină acasă. Și, când a venit poliția, mi-a dat anunțul, mi-a arătat poza. Ce s-a întâmplat? Accident, ceva grav? Cică, nu, mai grav. Droguri? Da”, a spus bărbatul pentru ziaruldeiasi.ro.

Citeste si: Nimeni nu va plăti pentru moartea Mihaelei

În urma autopsiei au fost recoltate teste toxicologice, însă rezultatele acestora vor ajunge abia peste două săptămâni, atunci când se va afla ce s-a întâmplat cu tânăra și care a fost de fapt cauza reală a decesului.

Conform anchetatorilor, Simona nu a avut parte de o moarte violentă. Familia tinerei se află în stare de șoc, iar pe pagina de socializare a ei amicii și cunoscuții își iau la revedere de la ea.

Citeste si: Victor Socaciu a murit. Prima reacție a fiicei sale: ”Un suflet nobil s-a ridicat la cer...”

VIDEO- Moartă de la o pastilă pusă în pahar 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si