Bucatarul ardean Adrian Pop a mai declarat ca cele mai gustoase sarmale sunt cele mici.

„Fiind mai multe, avem tendinta de a le lasa mai mult sa fiarba. De fapt, secretul consta si in focul mic la care sunt facute sarmalutele, dar si marimea acestora. De preferat este sa le facem mai micute, nu foarte mari. In acest fel, ingredientele se vor prepara mai bine”, a declarat acesta, potrivit adevarul.ro, adaugand ca daca avem posibilitatea sa le preparam la ceaun, acestea vor fi si mai gustoase.

CITESTE SI: Cele mai bune sarmale de post. Greseala pe care o fac toate gospodinele. Cum trebuie sa gatestI

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru a prepara cele mai delicioase sarmale, conform bucatarului: de carne tocata, de vita si porc, sau doar de porc, orez, marar, patrunjel, sare, piper, dafin, boia.

“In prima faza punem orezul in apa. Carnea tocata se amesteca cu orezul, iar apoi se adauga ceapa calita cu boia. Punem sare, piper, marar si patrunjel. Compozitia se amesteca bine si, cu aceasta, se umplu frunzele.

In oala in care le fierbem punem in prima faza varza murata si tocata, o bucata de ceapa, un ardei, iar apoi cladim sarmaletele. Punem si afumatura, poate fi scarita sau carnati afumati. Apoi completam cu bulion si apa cat sa acopere nivelul sarmalelor. Se lasa la fiert aproximativ o ora, la foc mic”, descrie Adrian Pop pasii pe care trebuie sa-I urmam.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si