Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, Andreea Danciu, a declarat pentru News.ro că judecătorul investit cu soluţionarea cauzei a decis că se impune amânarea.

”Judecătorul investit cu soluţionarea a decis că se impune amânarea cauzei pentru a se comunica diversele cereri depuse la dosar, respective întâmpinare, cerere reconvenţională şi cererea de chemare în judecată către pârâţi”, a declarat Andreea Danciu, scrie News. 

Aceasta a explicat că familia Săcărin a solicitat plata unor sume de bani, cel mai probabil despăgubiri pentru şederea în România pe durata procesului.

”S-a depus cererea reconvenţională cu plata unor sume de bani. Pârâţii solicită obligarea celorlaltor părţi la plata unei sume de bani”, a declarat Danciu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Într-un comunicat de presă, de joi, al Judecătoriei Drobeta Turnu Severin se anunţă că amânarea cauzei a fost dispusă pentru data de 3 iulie.

”În vederea comunicării către reclamant a întâmpinării şi a cererii reconvenţionale formulate de pârâţii Săcărin Gabriel şi Săcărin Ramona Elena, respectiv pentru a se comunica pârâţilor cererea de chemare în judecată, în şedinţa publică din data de 27.06.2019, judecătorul investit cu soluţionarea cauzei a dispus amânarea judecării acesteia la data de 3.07.2019,

ora 11.00, Sala nr. 2. Totodată, s-a dispus citarea pârâţilor Săcărin Gabriel şi Săcărin Ramona Elena cu menţiunea de a achita taxa judiciară de timbru în cuantum de 200 lei, aferentă cererii reconvenţionale, precum şi emiterea unei adrese către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, fiind prorogată discutarea excepţiilor procesuale invocate prin întâmpinare”, se arată în comunicat.

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinţi au declinat către Judecătoria Drobeta Turnu Severin competenţa de soluţionare a solicitării procurorului general interimar, Bogdan Licu, privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către fetiţa de opt ani din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA.

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a formulat, luni, o cerere de ordonanţă preşedinţială adresată Tribunalului Mehedinţi prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina. De asemenea, Licu a formulat o cerere de revizuire a sentinţei prin care a fost încuviinţată adopţia şi a cerut suspendarea executării sentinţei.

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentru a fi preluată de părinţii adoptivi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si