Declarația controversată a lui Iulian Pîtea de la Exatlon. A spus adevărul când nimeni nu se mai aștepta: "Ce oferi, aia primești"

Iulian Pîtea a făcut o declarație care a stârnit numeroase controverse.

M. P., marți 11 decembrie 2018 , 16:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După plecarea coechipierei lui, Ana Otvoș, din concursul Exatlon, Iulian a făcut unele mărturisiri.

Ana Otvoș, care a făcut parte din echipa Războinicilor de la Exatlon, a părăsit competiția. Ea a fost nevoită să renunțe la concurs din cauza unei accidentări.

După plecarea Anei Otvoș, Iulian Pîtea, unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Războinicilor, a făcut o declarație cu totul neașteptată, care le-a dat de gândit celorlați colegi.

„Noi am avut un scop, am tras să ajungem toţi Războinicii, şapte, la individuale. Şi de când s-a accidentat Alin parcă am atras toate lucrurile negative de partea noastră.

Am mai zis – şi imediat ce a plecat Ana, şi înainte să plece Ana – nu sunt trist că a plecat, sunt dezamăgit că a plecat accidentată, pentru că e ultima parte a jocului. Azi pot să plec eu, mâine poate să plece Pulhac sau invers. Ideea e că toţi plecăm… Ce oferi, aia primesti! Chiar dacă încerci să împachetezi nişte lucruri mai mult decât trebuie, primeşti exact ceea ce meriţi”, a fost declarația lui Iulian Pîtea.

 

Te-ar putea interesa si