„Statele Unite sunt profund preocupate de masurile recente adoptate de Guvernul Romaniei, care submineaza statul de drept si slabesc responsabilitatea pentru infractiunile financiare si legate de coruptie”, a declarat  Mark Toner potrivit Associated Press. Tarile partenere si aliate ale Romaniei sunt ingrijorate de actiunile Guvernului din noaptea de 31 ianuarie. Intr-un comunicat comun, Ambasadele Belgiei, Canadei, Frantei, Germaniei, Olandei si Statelor Unite considera ca au fost subminate progresele facute de Romania in privinta statului de drept si a luptei anticoruptie in ultimii zece ani.
O pozitie similara a avut si Ambasada Britanica.

„Statele Unite sunt profund preocupate de masurile recente adoptate de Guvernul Romaniei, care submineaza statul de drept si slabesc responsabilitatea pentru infractiunile financiare si legate de coruptie”, a declarat  Mark Toner potrivit Associated Press, citat de Adevarul.

Tarile partenere si aliate ale Romaniei sunt ingrijorate de actiunile Guvernului din noaptea de 31 ianuarie. Intr-un comunicat comun, Ambasadele Belgiei, Canadei, Frantei, Germaniei, Olandei si Statelor Unite considera ca au fost subminate progresele facute de Romania in privinta statului de drept si a luptei anticoruptie in ultimii zece ani. O pozitie similara a avut si Ambasada Britanica.

Citeste mai multe AICI.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si