Deputatul anchetat de trafic de influenta nu are pic de avere! Adrian Gurzau este finul Elenei Udrea si a trecut in declaratia de avere un “dar” de botez de 23.500 de euro

Este acuzat de trafic de influenta, este in politica de multi ani, are prietenii la nivel inalt, dar daca te uiti in declaratia de avere a lui este sarac “lipit”. Nu are casa, nci masini sau conturi in banca, insa a avut un botez grandios in urma caruia s-a ales cu un “dar” de 23.500 de euro.

C.L., marți 04 octombrie 2016 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deputatul  de Cluj Adrian Gurzau este acuzat de trafic de influenta in dosarul privind favorizarea societatii Carpatica Asig. In aceste zile, colegii din Parlament decid daca deputatul poate fi retinut si arestat preventive de procurorii DNA.

Conform declaratiei de avere a deputatului, politica nu a reusit sa-l ajute sa aiba nici macar o casa a sa sau o masina. Om cu copil si iubita, Gurzau declara ca nu are nici o proprietate, nici o masina sau un ban in banca. Anul acesta insa si-a trecut in declaratia de avere cadourile de la botezul copilului sau – 23.500 de euro. Petrecerea de la Cluj a fost una grandioasa, la care au participat multe personaje importante, printre care si Traian Basescu si sotia sa, iar nasa micutului a fost nimeni alta decat Elena Udrea.La botezul fiului lui Adrian Gurzau, nasa a fost Elena Udrea, iar printre invitati au fost Traian Basescu si sotia

De altfel, inainte de a fi deputat, politicianul a fost consilier local, iar jurnalistii din presa locala l-au intrebat frecvent cum se descurca avand in vedere veniturile din declaratia de avere. El a explicat atunci ca nu mananca paine si, de multe ori, fiind invitat la diferite evenimente, serveste masa acolo.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si