Deputatul Cătălin Rădulescu nu și-a trecut în declarație de avere mașina de 150.000 euro despre care spune că i-a fost furată

Cătălin Rădulescu, supranumit ”deputatul-mitralieră” nu deține, conform declarației de avere, un automobil proprietate personală, în schimb a reclamat acum un an și jumătate furtul unei mașini de 150.000 euro pentru care a sunat direct la Ministrul de Interne. 

Radu Constantin, vineri 26 iulie 2019 , 18:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cătălin Rădulescu nu are în proprietate un automobil propriu și nici nu a avut din 2016 până azi, conform declarațiilor de avere depuse ca deputat. Cu toate acestea, în noiembrie 2017, cel supranumit deputatul-mitralieră a făcut un tărăboi imens reclamând că i s-a furat mașina din fața blocului. Era vorba despre un automobil de 150.000 euro (un Range Rover) și că furtul nu a fost deloc unul obișnuit ci a avut legătură cu legile justiției (pe care le avea în mașină ?!!), motiv suficient pentru a apela direct la Ministrul de Interne în persoană.   

"Dimineața, la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de Anchetă și când am ieșit din bloc nu am mai găsit mașina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rând, să furi o mașină de lângă Parlament și SRI mi se pare o chestie neimaginabilă", a declarat Rădulescu. 

"Mașina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai să intri, dar nu mai puteai să ieși. Eu am anunțat, bineințeles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în ședință de Guvern, i-am trimis mesaj președintelui Dragnea ca să-i spun că mi s-a furat mașina de aici", a mai spus atunci. 

Deputatul-mitralieră, probleme cu mașinile

Cătălin Rădulescu a mai avut o problemă în august 2016 cu mașina sa, despre care a spus că a găsit-o cu 10 gloanțe trase în parbriz. Nici respectivul automobil nu apare în vreo declarație de avere. 

Citeste si: Deputatul-mitralieră are datorii de un sfert de milion de euro! Cătălin Rădulescu se descurcă greu cu ratele

În fine, ccu mai mulți ani în urmă, Cătălin Rădulescu a mai avut o aventură legat de o altă mașină. El a achiziționat de la un om de afaceri un automobil de teren pentru care a plătit o sumă uriașă de bani pe motiv că aceasta i-ar fi aparținut celebrului rapper Puff Daddy. Toate bune și frumoase până în momentul în care poliția l-a tras pe dreapta și i-a întocmit dosar penal pe motiv că mașina era atât de mare încât categoria B nu era suficientă la permisul auto și că avea nevoie de categoria C. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si