Descoperire macabră! 269 de cadavre de copilași cu vârste între 5 și 14 ani au fost găsite! "Cei mici au fost îngropați e vii!"
Una dintre cele mai negre povești din istoria lumii a fost scrisă în urmă cu aproape 500 de ani, la Huanchaquito, în Peru.

In articol:
Aici, peste 200 de copii au fost sacrificați de teama uraganelor.
Povestea începe în jurul anului 1450, atunci când uraganul "El Nino" lovea din plin coastele peruviene, așa că băștinașii au decis că trebuie să aducă ofrandă zeilor și au îngropat de vii peste 269 de copilași într-un cimitir comun, considerat acum cel mai mare cimitir din lume.
269 de copii și 200 de animale îngropate în același loc
Descoperirea a fost făcută în 2011 atunci când arheologii au descoperit situl de la Huanchaquito- Las Llamas, acolo unde inițial s-au găsit scheletele a 137 de copii uciși
violent. Toți aveau vârste cuprinse între 5 și 14 ani.Cercetările au continuat, iar într-un final, aici au fost găsite 269 de trupuri într-un spațiu de 700 de metri pătrați. "Aici a avut loc cel mai mare sacrificiu de pe teritoriul Americilor, dar, cu siguranță, din lume", au declarat cei care au condus cercetările.
Trupurile au fost îngropate cu fața la mare, iar alături de ele au fost sacrificate și 200 de lame ori alpaca ce au fost băgate cu fața în pământ.
Un măcel asemănător a avut loc în Mexic
Citeste si: Imagini reale care întrec orice imaginație! Manele, dans și voie bună la priveghiul unui bărbat din România
Până la aceste descoperiri, se credea că cel mai mare mormânt colectiv cu copilași era cel din Mexic, de la Templo Mayor, unde 42 de suflete nevinovate, între doi și șapte ani, fuseseră îngropate cu sute de ani în urmă, tot ca ofrande.
Citeste si: “Era nehotărâtă.” Gheorghe Turda, declarații despre relația eșuată cu Elena Merișoreanu- kfetele.ro
"Până la Huanchaquito nu mai văzusem ceva similar în zonă și nici nu știam de astfel de ritualuri de sacrificare. Descoperirile făcute în ultimii opt ani ne-au schimbat, complet, percepția. Toți au fost pregătiți pentru moarte, pentru că unii dintre ei erau pictați cu cinabru roșu pe față, în timp ce lamele se afla în imediata lor apropiere", au spus arheologii.