Descoperirea șocantă făcută de colegii bărbatului! S-a împușcat în timpul serviciului! Felul în care l-au găsit este inimaginabil!

Un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii

E.T., duminică 20 octombrie 2019 , 11:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cel mai probabil, bărbatul s-a sinucis, dar poliţiştii au deschis o anchetă. ”Duminică, 20.10.2019, în jurul orei 04.00, un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii. Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, a transmis, duminică, Administraţia Naţional a Penitenciarelor.

Sursa citată precizează că poliţiştii de penitenciare sunt evaluaţi psiholgic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de faţă, la data de 06.11.2018.

Citeste si: Atenție șoferi! Cod galben de ceaţă în municipiul Bucureşti şi în 17 judeţe

Citeste si: La un pas de tragedie! Un muncitor a fost rănit cu zgură încinsă!

Poliţistul de penitenciare găsit împuşcat era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999, îndeplinindu-şi cu responsabilitate şi profesionalism atribuţiile de serviciu.

”Cauzele şi împrejurările producerii acestui eveniment vor fi stabilite de organele de cercetare penală abilitate. Întregul colectiv al Penitenciarului Arad şi conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor îşi exprimă regretul faţă de acest eveniment şi transmite sincere condoleanţe familiei”, a mai transmis sursa citată.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si