Descoperiri cutremurătoare ies la iveală după moartea lui Cornel Galeș

La mai bine de un jumătate de an de la moartea lui Cornel Galeș, instanța de judecată a constatat decesul fostului soț al regretatei artiste Ileana Ciuculete.

Author: M.A. vineri 26 iunie 2020 , 08:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Magistrații au decis să suspende acțiunea de judecată în procesul în care Marian Sfetcu, unul dintre băieții Ilenei Ciuculete, l-a intentat împotriva lui Cornel Galeș, dar și a fratelui său, Mugurel.

Potrivit surselor din mediul judiciar, decizia judecătorilor a fost luată în baza în baza articolului 412 aliniat 1, punctul 1 din Codul de procedură civilă.

Citeste si: Lovitură devastatoare pentru Liviu Dragnea. A aflat vestea cumplită după gratii

”Suspendă judecarea acțiunii formulată de reclamantul SFETCU MARIAN CRISTINEL în contradictoriu cu pârâții SFETCU VALERIU MUGUREL și GALEȘ CORNEL decedat la data de 30.11.2019. Cu drept de recurs pe toata durata suspendării”, apare menționat în decizia magistraților.

Articolul 412 din Codul de procedură civilă

Potrivit articolului 412 din Codul de procedură civilă, suspendarea de drept a unui proces se poate face din următoarele cauze:

  1. Prin decesul uneia dintre părţi, până la introducerea în cauză a moştenitorilor, în afară de cazul când partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora;
  2. Prin interdicţia judecătorească sau punerea sub curatelă a unei părţi, până la numirea tutorelui sau curatorului;
  3. Prin decesul reprezentantului sau al mandatarului uneia dintre părţi, survenit cu mai puţin de 15 zile înainte de ziua înfăţişării, până la numirea unui nou reprezentant sau mandatar;
  4. Prin încetarea funcţiei tutorelui sau curatorului, până la numirea unui nou tutore sau curator;
  5. Când persoana juridică
    este dizolvată, până la desemnarea lichidatorului;
  6. Prin deschiderea procedurii insolvenţei, în temeiul unei hotărâri judecătoreşti definitive, dacă debitorul trebuie reprezentat, până la numirea administratorului ori lichidatorului judiciar;
  7. În cazul în care instanţa formulează o cerere de pronunţare a unei hotărâri preliminare adresată Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, potrivit prevederilor tratatelor pe care se întemeiază Uniunea Europeană;
  8. În alte cazuri prevăzute de lege.

Sursa: cancan.ro

La finalul lunii noiembrie 2019, Cornel Galeș a decedat într-un teribil accident rutier care s-a produs în Spania. Se afla la volan, iar în autoturism mai erau doi prieteni și mergeau să ia masa la un restaurant cu specific românesc. 

Citeste si: Doliu în politica din România. Un important membru ALDE a murit la doar 53 de ani

Mașina a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, iar impactul i-a fost fatal lui Galeș, care nu ar fi purtat nici centura de siguranță. Accidentul s-a produs în localitatea Torrent, lângă orașul Valencia. 

Citeste si: Corina Dănilă e în stare de șoc! Și-a găsit mașina cu parbrizul spart, în parcare! FOTO

Cornel Galeș se stabilise în Spania în urmă cu doi ani, acolo unde trăia alături de iubita lui, Viviana.

 

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si