Desi obtinuse un ordin de protectie, o femeie din Vaslui a fost terorizata si batuta cu cruzime de partener in repetate randuri

O femeie din Vaslui si fiul acesteia, care sufera de un handicap locomotor, au fost batuti in repetate randuri de fostul concubin, desi femeia obtinuse un ordin de protectie impotriva acestuia.

A.S., miercuri 21 septembrie 2016 , 12:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Pe 12 august, Judecatoria Vaslui a emis un ordin de protectieimpotriva lui Romel Bradateanu, in varsta de 60 de ani. Acesta fusese concubinul femeii, dar, datorita batailor si abuzurilor la care a fost supusa ani de-a randul, femeia a decis sa il paraseasca.
Judecătorii i-au interzis acestuia să se mai apropie de fosta parteneră şi fiul acesteia, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de aceştia şi interzicându-i-se, totodată, să ia legătura cu ei, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau intermediari. În ciuda obligaţiilor, bărbatul de 60 de ani a continuat actele de violenţă, încălcând în mod repetat ordinul de protecţie şi culminând o bătaie cumplită aplicată fostei partenere. Femeia a ajuns la spital desfigurată, având nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale. Abia după a treia încălcare a ordinului de protecţie, poliţiştii au cerut arestarea agresorului. ”De la emiterea ordinului de protecţie, autorul a intrat de trei ori peste victimă, ultima dată recurgând la acte de violenţă asupra femeii, motiv pentru care s-a dispus reţinerea şi prezentarea acestuia în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Pe 17 septembrie, Judecătoria Vaslui a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Pe 12 august, Judecatoria Vaslui a emis un ordin de protectie impotriva lui Romel Bradateanu, in varsta de 60 de ani. Acesta fusese concubinul femeii, dar, datorita batailor si abuzurilor la care a fost supusa ani de-a randul, femeia a decis sa il paraseasca.

Judecătorii i-au interzis acestuia să se mai apropie de fosta parteneră şi fiul acesteia, fiind obligat să păstreze o distanţă de minim 200 de metri faţă de aceştia şi interzicându-i-se, totodată, să ia legătura cu ei, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau intermediari.

În ciuda obligaţiilor, bărbatul de 60 de ani a continuat actele de violenţă, încălcând în mod repetat ordinul de protecţie şi culminând o bătaie cumplită aplicată fostei partenere. Femeia a ajuns la spital desfigurată, având nevoie de 17-18 zile de îngrijiri medicale. Abia după a treia încălcare a ordinului de protecţie, poliţiştii au cerut arestarea agresorului, scrie ziarul Adevarul.

”De la emiterea ordinului de protecţie, autorul a intrat de trei ori peste victimă, ultima dată recurgând la acte de violenţă asupra femeii, motiv pentru care s-a dispus reţinerea şi prezentarea acestuia în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Pe 17 septembrie, Judecătoria Vaslui a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad.... ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad. Părinţii lui Sebi sunt convinşi că a fost RĂPIT!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si