Detalii șocante despre fiul lui Gheorghe Dincă: "Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său"

Dan, fiul cel mare al monstrului din Caracal, ar fi fost implicat într-un caz de viol în grup în urmă cu câțiva ani. Câțiva apropiați de-ai lui Dincă susțin că fiul său a scăpat de închisoare cu ajutorul lui.

K.B., miercuri 11 septembrie 2019 , 11:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu câțiva ani în urmă, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă ar fi fost implicat într-un caz de viol în grup. Împreună cu alți bărbați, au dus o fată pe câmp și au batjocorit-o.

Citeste si: Horoscop septembrie 2019- trei zodii vizate în prima lună a toamnei. Află dacă norocul este de partea ta

"Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile", a declarat o vecină de-ale lui Gheorghe Dincă.

Citeste si: Anunț Facebook: „Nu se va mai permite conţinutul despre autovătămare şi sinucidere”

De asemenea, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă a confirmat această informaţie. "A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema", a spus Victor Mieilă.

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri din Iaşi a fost găsit spânzurat în curtea casei sale; bărbatul a lăsat un bilet de adio în care explică familiei gestul său

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si