Din pacate, a apus soarele pe strada lui Costica Berindei, "motul hotarat" din Apuseni. Dulgher de meserie, a fost viral pe internet in campania electorala... Dar nu a reusit sa convinga alegatorii in ciuda mesajului.

"Eu, Costica Berindei, va promit ca in momentul in care o sa ajung senator o sa fiu in permanenta intre dumneavoastra si o sa va ascult problemele cu care va confruntati in fiecare zi", promitea Berindei in campanie.



Pe langa candidatii pe care i-au scos la inaintare, liberalii au ales sa le poarte mesajul de campanie si o actrita cu o voce suava si imbracata traditional.

"Exista in mine ceva care ma face sa fiu rea, sa fiu buna si sa ofer mai mult"

De departe Elena Udrea a fost cea care a revolutionat clipurile de campanie. Filmata intr-un poligon de tragere, fosta blonda de la Cotroceni a avut un mesaj clar pentru rivali.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



"Nu e Rambo, Van Damme si nici James Bond. Este Elena Udrea, in lupta cu sistemul. A sarit cu parasuta, s-a plimbat cu telecabina, stie sa tricoteze si participa la maratoane. Toate au fost insa un antrenament pentru batalia vietii ei".

Batalie pe care a pierdut-o. La fel ca si cei de la Romania Unita... care s-au straduit si ei sa impresioneze electoratul cum au stiut mai bine.

Unul dintre candidati, de pilda, probabil plecat in vacanta in tari exotice, a strans niste copilasi de culoare si a incercat sa ii invete sa recite un slogan electoral. Iata ce a iesit! 

Imbracat in costum bavarez, apare analistul de serviciu. Nimeni altul decat Nelson Mondialu. A urmarit atent campania electorala si spune ca a ajuns la o singura concluzie.

"Pana acuma mergeati cu pungile cu ulei, cu ceaiuri si zahar.

Ce-i drept, din atata reclama mare lucru n-au inteles bietii alegatori. 

"Domnilor parlamentari, dati-le la oameni bani, asa cum ati promis, ca voi asa stiti sa atrageti lumea la voturi. Marim salarii, marim pensii, alocatii la copii... De unde aveti bani, ca voi nu sunteti in stare sa ii aduceti in tara pe aia plecati, sa le dati salarii, sa faceti fabrici. Stie tata Nelson Mondialu?"


Tanara brasoveanca are numai 24 de ani... si a prins un loc in Parlamentul Romaniei. Este fiica fostului presedinte PDL Fagaras dar spune ca nu asta a impins-o spre o cariera politica.

"Poate o sa radeti, o sa vi se para usor amuzant ce am sa va spun, dar de cand eram copil am stiut ca asta am sa fac.

Si ca sa va raspund inainte de a ma intreba... Nu are nicio legatura cu tatal meu. Tatal meu s-a apucat de politica dupa ce s-au prins ei de pasiunea mea", spunea Mara Mares.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si