Dezvaluire de senzatie a fostului ministru Gabriel Oprea: "In 1985 am dat examen de admitere la Facultatea de Drept, unde erau inscrisi peste 25 de candidati pe loc. Am fost admis al treilea, cu media 9.75!"

Fostul ministru Gabriel Oprea a tinuta sa faca unele precizari referitoare la studiile si la cariera sa.

Petru Luca, marți 07 august 2018 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fost premier interimar, ministru al apararii nationale si ministru de interne, Gabriel Oprea (57 de ani) a anuntat recent ca se reintoarce in lumea politica, dupa o perioada in care a stat pe tusa, fiind cercetat in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina. Intr-o postare kilometrica de pe contul sau oficial de Facebook, Oprea si-a povestit viata si cariera, bifand cateva aspecte interesante, toate stranse sub titlul "Adevarul despre Gabriel Oprea":  

"- In 1980, am fost admis la Scola Militara de Ofiţeri Activi Sibiu, secţia Intendenta. In acea perioada, in scoala militara cel mai greu se intra la aviatie, intendenta şi finante. Erau mai mult de 20 de candidati pe loc la fiecare dintre cele trei arme.

- In 1983, am finalizat cei trei ani de studiu cu cea mai mare medie din promotie si m-am situat pe locul al doilea dupa sustinerea examenului de stat. Asadar, in 1983 deveneam ofiter de intendenta - logistica militara.

- Am fost preocupat de pregatirea continua. Astfel ca, in anul 1985 am dat examen de admintere la faculatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti, unde erau inscrisi peste 25 de candidati pe loc. Am fost admis al treilea, cu media 9.75.

- Din 1990, am fost ofiţer de justitie militara pana in anul 1993 cand am trecut in rezerva la cerere. In perioada 1993 – 2000 am fost asociat in mai multe firme comerciale", a povestit mandru Gabriel Oprea, dupa care a insirat toate distinctiile obtinute ca militar, dar si ca politician, in mai toate guvernele de dupa anul 2000. 

 

Te-ar putea interesa si

Loading...