Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urmă cu trei zile, într-un grav accident de circulație. Aflat la volanul unei mașini de teren "împrumutate", designerul a pierdut controlul autovehiculului pe o șosea din comuna Săcele, s-a răsturnat de câteva ori și apoi s-a făcut zob în arbuștii de pe margine.

Creatorul de modă se întorcea de la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde participase la petrecere alături de câțiva prieteni apropiați.

Avea însă să fie ultimul drum al vedetei, care, din spusele avea să trăiască periculos, cel puțin de la Crăciun.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mircea Solcanu, de nerecunoscut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Cum arată acum fostul prezentator

Citeste si: Cutremur serios în România! Ce magnitudine a avut

Citeste si: S-a aflat! Ce droguri avea în organism Răzvan Ciobanu în momentul în care a murit în accidentul rutier!

Răzvan Ciobanu era distrus în ultimele luni! ”R ar era lucid o zi întreagă”  

De altfel, la scurt timp după decesul sau, prieteni de ai creatorului de modă au povestit, în premieră reporterilor Wowbiz.ro Răzvan Ciobanu era distrus în ultimele luni. "Nu îl mai recunoșteam! La birou, la prânz, era deja praf. Îi era greu să se concentreze și rar era lucid o zi întreagă. Atunci, ne spunea că trece printr-o perioadă grea, dar o să își revină.

Din păcate, nu a fost așa! Dumnezeu să îl ierte. Ne va fi dor de el", au povestit surse din preajma regretatului designer pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si