Dezvaluiri socante despre preotul Cristian Pomohaci si cantaretul Aurelian Preda: "A vrut sa il otraveasca"

Scandalul sexual iscat in jurul preotului Cristian Pomohaci pare departe de a se sfarsi. Desi parintele a depus o cerere de retragere temorara din preotie, zvonurile nu se opresc. Un martor care a vrut sa isi pastreze anonimatul a facut marturisiri socante despre preotul Cristian Pomohaci in cadrul unei emisiuni tv. Acesta a dezvaluit ca preotul ar fi avut un conflict cu regretatul cantaret de muyzica populara Aurelian Preda.

A.C., miercuri 26 iulie 2017 , 11:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit acestuia, Cristian Pomohaci ar fi vrut sa-l otraveasca pe Aurelian Preda.

„Am vorbit cu Aurelian Preda si imi povestea de el (n.r. Cristian Pomohaci) ca e un mare parsiv si escrocheaza lumea si multe chestii. Il cunosc foarte bine (n.r. pe parintele Cristian Pomohaci) de la Aurelian Preda, pentru ca eu am fost prieten de cand se trata acolo (n.r. la o clinica din Viena). De asta spun ca stiu si de Pomohaci, pentru ca el imi povestea. Ca el a avut un conflit cu Pomohaci asta. Spunea ca a vrut ala sa il otraveasca cand a fost la el acasa. Popa, Pomohaci asta, da! Cand a fost la el sa… Ajunsesera la niste probleme grave ei, nu stiu de la ce… de la, tot asa, de la barfe de…, de homosexualism si asta (n.r.:Cristian Pomohaci) nu voia sa se duca la el sa-i faca «Destine celebre». Asta stiu din gura lui ca a incercat sa-i puna ceva in bautura sau in ceva, cand a fost acolo la… la el la filmari. I-a fost foarte rau”, a povestit un martor, sub protecţia anonimatului, in cadrul emisiunii tv, potrivit libertatea.ro.

Ieri, avocatul parintelui, Daniel Ionascu, a anuntat in cadrul unei emisiuni tv ca Pomohaci a depus o cerere de a se retrage din biserica.

“Preotul Pomohaci, dar mai cu seama sminteala si tulburarea care se face in acest sens, spun acum, pe parintele Pomohaci, l-au determinat sa-si depuna la Arhiepiscopia de Alba Iulia, de care este apartinator, retragerea din cler. E oficial. S-a intamplat cu cateva zile in urma (...) atata timp cat a depus retragerea si poate si mai fie preot slujitor, isi asuma", a declarat avocatul sau, Daniel Ionascu la o emisiune de televiziune.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si