Diana Belbita, mesaj neasteptat dupa gestul controversat facut de Larisa aseara la EXATLON! Sustinatorii Faimosilor sunt foarte dezamagiti de Larisa! "Ea ar fi trebuit sa iasa, nu Valentin!"

Razboinicii au avut o revenire incredibila in meciul de aseara de la Exatlon. Au fost condusi cu scorul de 8-3, dar au avut putrere sa intoarca jocul si sa castige lupta pentru imunitate. La scorul de 8-3, Larisa a facut un gest controversat pentru care fanii Exatlon au taxa-o dur.

A.S., joi 17 mai 2018 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Desi a avut un inceput de joc extraordinar, Larisa s-a enervat la scorul de 8-3, atunci cand a refuzat sa mai arunce cercurile pentru ca Roxana mai avea o singura minge de doborat, spre disperarea celorlalti colegi ai sai. "Larisa, ce e asta!" striga de zor Vlasimir Draghia de pe margine.

Faimosii au pierdut lupta pentru imunitate, iar Valentin a fost eliminat, spre deamagirea fanilor Faimosilor. Pe grupurile de sustinere dedicate competitiei, foarte multe persoane si-au mainifestat dezamagirea pentru ceea ce s-a intamplat aseara in competitie si unii spun chiar ca Larisa a facut totul intentionat, stiind ca oricum ea este player of the week si ca nu are cum sa fie eliminata. "Ea ar fi trebuit sa iasa, nu Valentin!" au scris multi in mediul virtual

.Gestul Larisei nu a trecut neobservat de Diana Belbita, care a postat un MESAJ NEASTEPTAT! 

 

 

Te-ar putea interesa si