Diana împlinește astăzi 24 de ani, iar medicii au anunțat familia că vor să o deconecteze de la aparate

Situație disperată pentru o tânără sibiancă de 24 de ani. Are meningită și se află în moarte cerebrală, la Spitalul Județean din Sibiu. Deși tânăra începe să aibă semne vitale iar familia dorește să i se facă o transfuzie de sânge, medicii refuză cu desăvârșire.

Author: Andreea Ciobanu miercuri 16 ianuarie 2019 , 12:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Diana Ghisoiu a ajuns, mai întâi, la Spitalul Militar din Sibiu, în data de 4 ianuarie. Potrivit apropiaților și familiei, aceasta suferise o răceală și acuza dureri de cap, însă lua tratament.

Calvarul ei a început în jurul orei 16.00, atunci când părinții au dus-o la spital, fiindcă tânăra nu se simțea bine. Avea dureri îngrozitoare de cap și febră.

Familia spune că la scurt timp, medicii au diagnosticat-o cu meningită și i-au prescris un tratament. Medicii de la Militar au decis să o transfere la Spitalul Județean de Urgență, însă ambulanța a venit abia după o oră, când fata avea convulsii și crize. Aici, alte păreri și alte tratamente. La finalul serii, Diana era în comă, iar două zile mai târziu intrase în moarte cerebrală.

Revoltător este faptul că părinții au aflat „din greșeală” de starea Dianei. Mama acesteia a mers să îl întrebe pe doctor cum se mai simte, iar acesta i-a dat femeii un răspuns tulburător: „Trebuia să veniți să întrebați ce mai e cu ea, nu vin eu să vă anunț”.

Citeste si: Tânărul care a omorât o jandarmeriță și i-a băgat fetița în comă este LIBER! Cum au motivat judecătorii decizia

Deși familia și prietenii fetei le-au cerut doctorilor să îi facă o transfuzie de sânge, aceștia refuză cu desăvârșire, spunând că nu se mai poate face nimic pentru fată și că ar trebui să o deconecteze de la aparate. Această cumplită veste le-a fost dată rudelor chiar astăzi, când fata împlinește 24 de ani.

Un alt doctor din spital a recomandat să i se facă transfuzia respectivă

Prietena Dianei susține că tânăra nu se lasă, ca luptă în continuare pentru viața ei: „atunci când o asistentă i-a luat glicemia, Diana și-a mișcat un deget, iar când i s-a schimbat perfuzia, a tresărit. Începe să reacționeze, treptat. Face și febră, semn că există șanse să își revină”.

În acest moment, sibianca este în moarte cerebrală, conectată la aparate. Diana Ghisoiu este din Orlat și a terminat Facultatea de Inginerie, iar acum face un master în managementul calității. Apropiații spun că este cea mai optimistă persoană pe care au cunoscut-o și că, așa cum ea le era mereu alături, la fel vor și ei să îi fie în cele mai dureroase clipe, scrie oradesibiu.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si