Din 1990, Eugen Stan a avut doar trei ani calificativul "bun". In rest, a primit doar "foarte bun"!

Agentul de politie Eugen Stan, acuzat de agresiune sexuala, este incadrat in MAI din 1990, la Jandarmerie, in trei ani a avut calificativul "bun", in rest "foarte bun" sau "foarte bine"

Author: G. S. vineri 12 ianuarie 2018 , 20:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Eugen Stan a fost incadrat in MAI in 15.12 1990 in Comandamentul truplelor de Jandarmi, el fiind evaluat medical si psihologic si fiind declarat apt. Pana in 20 august 2010 si-a desfasurat activitatea in domenii precum trnasmisiuni, transport auto si paza institutionala.

In 2010 a fost mutat la cerere de la Jandarmerie.

A fost apreciat cu calificativul "bun" in 2007, 2011 si 2012 si cu "foarte bun" sau "foarte bine" in ceilalti ani.

in 2007 a fpst sanctionat disciplinar cu mustrare scrisa pentru neglijenta manifestata in indeplinirea sarcinilor de serviciu.

In 5 iulie 2012 i s-a acordat prin decret prezidential Medalia "Barbatie si credinta" clasa a III-a la propunerea directorului general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti "pentru activitatea desfasurata in scopul ajutarii persoanelor ramase blocate in trafic din cauza depunerilor mari de zapada si a vantului puternic din noaptea de 25/26 ianuarie 2012".


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si