Directorul CFR si-a dat demisia, dupa ce ministrul Felix Stroe a anuntat ca il demite

Marius Chiper, directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR, va fi demis. Anuntul a fost facut la Deva de noul ministru al transporturilor, Felix Stroe. Cu o zi inainte, ii schimbase din functie pe directorul Regionalei Cai Ferate Bucuresti si pe seful Garii de Nord.

A.S., marți 24 octombrie 2017 , 13:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ministerul Transporturilor a transmis si un comunicat in care a anuntat ca ministrul a decis demiterea directorului interimar al CFR. La scurt timp dupa aceea, compania CFR a anuntat ca directorul interimar Marius Chiper si-a dat demisia „din motive personale”.

„Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A.  va informeaza ca domnul Marius CHIPER si-a inaintat demisia din functia de director general interimar, din motive personale, presedintelui Consiliului de Administratie”.

Ministrul transporturilor a venit marti la Deva calatorind cu trenul interregio Constanta-Arad, care a avut intârziere aproape o ora. Ca urmare, ministrul a decis sa-l destituie pe directorul CFR, pentru ca, spune el, nu exista niciun motiv intemeiat ca trenul sa fi avut o intârziere atât de mare, mai ales ca tronsonul de cale ferata respectiv a fost modernizat si a beneficiat de investitii considerabile.

Citeste mai multe pe Digi24.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si