VIDEO| Românii se bucură de relaxare. Centrul Vechi din București - arhiplin

Păcat că a fost prea scurtă seara, și-au spus toți cei care s-au nimerit pe la terase și prin cluburi, fie în capitală, fie la malul mării. Dar câtă vreme s-a putut, a fost nebunie în toată regula. S-a dansat parcă în ciuda oricărui virus - iar distanțarea de care tot vorbesc autoritățile a fost dată uitării de cum a început să răsune muzica - semn că de alte restricții nu mai are nimeni răbdare!

Author: Georgiana Balaban duminică 23 mai 2021 , 19:56

distractie-in-centrul-vechi-din-bucuresti
Distracție în Centrul Vechi.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Privind aceste imagini- filmate aseară în centrul vechi din București- am putea jura că-n România a fost stârpită pandemia. Absolut toate terasele și cluburile au fost scena unor petreceri monstruoase- care au strâns la un loc parcă toată capitala!

„Ce era și înainte la 3 dimineața, 4. Se face economie dacă se închide la 12, cheltuim mai puțin? Nu, chiar am cheltuit mai mult. Nu știu ce s-a întâmplat!”, a zis unul dintre petrecăreți.

Citeste si: Răsfăț în sălbăticia de la Corbu

După atâta abstinență de la distracție- nici n-a mai contat pe unde au fost întinse mesele. Dacă duduie muzica-n boxe și curge băutura în pahare- e semn de relaxare!

Veselie în Centrul Vechi din București

Acest grup de tineri loviți de o euforie parcă magică s-au lăsat purtați de ritmul muzicii acolo unde s-au nimerit. În mijlocul aleii intens circulate. Ca la un semn- pavajul a devenit ring de dans!

Citeste si: VIDEO| Cel mai tânăr proxenet are doar 25 de ani

Cu adevărat- a fost molipsitoare pofta de distracție... căci după lăsarea întunericului- tot centrul vechi a părut o discotecă imensă în aer liber!

Alții- când au văzut camera de filmat- s-au dat și mai rău în stambă!

Fără să se plângă că duc lipsă de bani- străinii s-au înrolat rapid în brigada veselă care a animat centrul vechi!

În interior- animatoarele au dat tonul. Îmbrăcate provocator și expuse la ferestrele larg deschise- s-au unduit fără încetare- cât pe manele- cât pe muzică de club! Iar localurile nu par să fi avut vreo limită de locuri libere!

Citeste si: GEST ÎNFIORĂTOR, AMENDA- 3.000 DE LEI

Printre cei care au simțit nevoia să ia o gură de distracție pe litoral așa cum o făceau odată am regăsit-o și pe Ana Porgras... faimoasa de la Survivor România.

Nu e de mirare că toți așteaptă să se dea liber la concerte și festivaluri- iar organizatorii de la Neversea și Untold le cer autorităților să permită desfășurarea unor astfel de evenimente din luna august. Mai ales că- spun ei- nu ar fi nicio diferență între pelerinajul văzut în acest sfârșit de săptămână la Șumuleu Ciuc și un festival de muzică.

Organizatorii au propus mai multe scenarii după care s-ar putea derula Untold sau Neverse fără limită de participanți- dar guvernul le-a respins deocamdată pe toate.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 23 mai 2021- VIDEO. Ce s-a întâmplat între Maria și Albert în timpul nopții? Războinica a dezvăluit totul: „Eu eram acolo, dormeam și...”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si