Furtuna de marți seară a făcut ravagii în județul Botoșani și a curmat două vieți. Doi frați, o femeie și un bărbat, au fost loviți de fulger când au vrut să mute animalele care erau la păscut. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite pe câmp, sub un copac de un vecin. Medicii, prezenți la fața locului, au constatat decesul, potrivit monitorulbt.ro.

Frați loviți de fulger în județul Botoșani. Cadavrele celor doi au fost descoperite pe câmp, de un vecin

Victimele au fost găsite fără suflare sub un copac, pe câmp. Atât cei doi, cât și copacul sub care se aflau au fost loviți de un fulger, care a spintecat arborele în două.

Mama victimelor a observat că cei doi nu se mai întorc acasă și a cerut ajutorul unui vecin pentru a-i căuta. Bărbatul a descoperit cu stupoare că cei doi sunt prăbușiți, unul peste altul, sub un copac.

Citește și: O femeie în vârstă de 64 de ani a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce un arbore a căzut peste o mașină pe Transalpina

„Eu am tractor și am zis că merg eu, că drumul e în câmp și e greu accesul.

Mama lor a zis că nu au venit de la animale. A plouat și a fulgerat aseară”, a explicat bărbatul pentru aceeași sursă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Bărbatul a sunat la familie și la primărie imediat ce a constatat că cei doi nu mai respiră. Cadrele medicale au fost aduse cu ajutorul unei mașini de teren.

Primarul localității a declarat că: „Marți seară, în jurul orei 19.30, se înnorase puternic. A fost și o atenționare RO-Alert. Cred că ei țineau acolo animale și au mers să le mute. I-a prins acolo vremea urâtă și au fost loviți de un trăsnet. Sunt probleme prin sat din cauza vijeliilor, a mai căzut tensiunea, dar încercăm să sunăm să rezolvăm”.

Medicii nu au mai putut face nimic. Aceștia au constatat decesul celor doi

Ajunși la fața locului, medicii au declarat decesul celor două persoane.

Un medic din cadrul SJA Botoșani a declarat că:  „Am fost solicitați pentru două persoane care au fost fulgerate în cursul zilei de 25 iulie. S-au găsit de către localnici, pe câmp, în cursul dimineții de 26. Am constatat decesul, aceștia fiind fulgerați, aflați sub un copac”.

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”- radioimpuls.ro

Mama celor doi, în vârstă de 85 de ani se pregătește acum de dubla înmormântare. Sora victimelor a explicat că mama i-ar fi avertizat pe cei doi să aibă grijă.

Citește și: Bărbat găsit mort lângă terenurile de tenis din Mamaia! Ar fi fost înjunghiat și incendiat

„Mama le-a spus să aibă grijă. Fulgera puternic. Dar nu au vrut să asculte. Mergeau împreună tot timpul. M-a sunat mama dimineață că n-au venit. Nici nu știu zona unde duc vitele. N-am mai apucat să aflu, că am fost sunată că au murit”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si