Doi frați români care au terorizat Spania au primit 108 ani de închisoare! "Violau prostituate cu bile pe penisuri, iar pe unele le-au obligat să mănânce bani!"

Cristian și Sebastian Săndulache și-au primit pedepsele pentru trafic de ființe umane, proxenetism și spălare de bani.

Stirile Kanal D, vineri 18 ianuarie 2019 , 12:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tribunalul Provincial din Spania i-a condamnat, joi, la câte 55, respectiv 53 de ani de închisoare. De asemenea, ei sunt obligaţi să plătească fiecare o amendă de câte 500.000 de euro pentru spălare de bani, şi împreună daune de 285.000 de euro pentru zece fete, victime ale reţelei lor de prostituţie.

Frații Cristian și Sebastian Săndulache sunt acuzați că își violau fetele, pentru a le face mai obediente, iar pentru a le provoca dureri cât mai mari își implantaseră bile în penisuri.

Cei doi mai sunt acuzați că au tăiat o prostituată cu o sabie ninja, iar pe altele le-au forțat să mănânce 700 de euro din cauză că nu făcuseră destui bani pentru ei. "Data viitoare veți mânca monede, dacă se întâmplă din nou", le-au spus bestiile.

Citeste si: Caz ȘOCANT la Constanța! Un tânăr de 24 de ani și-a violat propria soră, o copilă de 13 ani! Mama lor a văzut totul și a anunțat Poliția!

Cei doi frați făceau 10.000 de euro pe noapte din prostituție.

Când una dintre prostituate a vrut să fugă cu un client, unul dintre frați a tăiat-o cu o sabie japoneză, scrie The Sun.

Cu altă ocazie, Cristian Săndulache i-a spus unui datorinic: "Dacă nu plătești, o arunc pe maică-ta în foc. O ard și pe bunică-ta".

Pe altul l-a amenințat: "O să îți violez sora mai mică. Te omor, te pun într-un sac și te arunc pe undeva".

Cu toate acestea, cei doi au fost lăsați în libertate pentru o cauțiune de 30.000 de euro, din cauză că instanța a decis că "nu prezintă riscul să fugă din țară".

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si