Cei doi tineri din Baia Mare au ajuns sa munceasca in Cehia prin intermediul unei firme de recrutare. Initial ar fi trebuit sa lucreze intr-o brutarie, insa ajunsi in Cehia au fost trimisi sa presteze in domeniul agriculturii pe jumatate din banii promisi. Romanii au relatat in presa ce li s-a intamplat, ca promisiunile nu au fost onorate, iar apoi patronul i-a dat afara.

"Ne-a dat telefon si ne-a spus sa ne facem bagajele ca vine o masina dupa noi si ne duce in Romania.

Ne-am adunat lucrurile, a venit o masina cu un sofer si ne-a luat, apoi de undeva din Praga l-a luat si pe patron si ne-a dus intr-o benzinarie, ne-a injurat si ne-a intrebat daca am chemat si ProTV-ul. Acolo ne-a dat jos si a plecat. Nici nu am stiut unde suntem, nu aveam bani, nici nu puteam suna”, povesteste Daniel Florian.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit adevarul.ro, Ambasada Romaniei s-a autosesizat si cu ajutorul MAE a reusit sa ii aduca pe romani inapoi in tara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si